Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Fit2

(Temat utworzony: 22-03-2021 04:03 PM)
316 Wyświetlenia
Jerry93
Helping Hand
Opcje
Witam, może ktoś dobrze obeznany wyjaśni mi  jak będzie działał Fit2 bez telefonu . Do tej pory chodząc, biegając czy jeżdżąc na rowerze zawsze miałem przy sobie telefon, który m.in. informował mnie o wstrzymaniu lub wznowieniu treningu. Ale jak to będzie wyglądało gdy będę np. chciał zagrać w tenisa i nie będę w zasięgu BT ? Czy o wstrzymaniu lub wznowieniu treningu dowiem się w jakiś sposób? Czy muszę lookać na ekranik Fita2 ? Czy później po sparowaniu z telefonem wyniki / ale nie meczu 🎾/ będą w aplikacji? 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Jerry93 

Gdy rozpoczniesz trening na opasce, a telefon zostawisz w domu to nie będzie danych związanych z GPS. Na opasce powinna pojawić się informacja czy trening został wstrzymany lub wznowiony, żeby zobaczyć czy trening został wstrzymany lub wznowiony musisz spojrzeć na opaską. Po zakończeniu treningu powinno samemu się przesłać do aplikacji Samsung Health, która znajduje się na telefonie. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Jerry93 

Gdy rozpoczniesz trening na opasce, a telefon zostawisz w domu to nie będzie danych związanych z GPS. Na opasce powinna pojawić się informacja czy trening został wstrzymany lub wznowiony, żeby zobaczyć czy trening został wstrzymany lub wznowiony musisz spojrzeć na opaską. Po zakończeniu treningu powinno samemu się przesłać do aplikacji Samsung Health, która znajduje się na telefonie. 

Jerry93
Helping Hand
Opcje
Ok.dzięki🙂mam jeszcze jedno pytanie. Na spacer z dzieckiem w wózku bez telefonu chyba nie można się wybrać. Ręka jest w bezruchu na oparciu wózka i praktycznie nie ma na opasce odczytu kroków. Raz ìtak miałem i wszystkie dane dot. kroków były z telefonu.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jerry93 Nie wiem do końca jak to działa, ale możesz sobie zrobić mały eksperyment i dać nam znać jak to działa. 

Jerry93
Helping Hand
Opcje
Działa chyba tak jak napisałem. Prawie wszystkie dane odnośnie kroków zebrał czujnik ruchu w telefonie, który miałem w kieszeni spodni. Całą robotę odwalił 📱🙂opaska liczyła tylko wtedy jak czasami ruszałem ręką.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jerry93 Super, że udało się rozwiązać problem.