Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Mapa treningu S-Health na Galaxy Watch 46 mm Bluetooth

(Temat utworzony: 29-11-2020 02:00 PM)
2874 Wyświetlenia
w0jci0l
Apprentice
Opcje

Witam. Mam problem, otóż po zarejestrowaniu treningu w S-Health (np. bieganie) na zegarku Galaxy Watch 46mm Bluetooth, mam w zegarku widoczną mapkę. Problem w tym, że w aplikacji S-Health w telefonie (Samsung Galaxy s8) mapka nie jest widoczna - nie można też udostępnić treningu na portal społecznościowy z widoczną mapką treningu. Czy to normalne?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@w0jci0l  Dobrze, w takim razie jest jakiś błąd między synchronizacją danych między urządzeniami.

Mapka nie powinna się pojawiać tylko w przypadku treningów automatycznych.

Proszę w takim razie dokonać resetu aplikacji, wykonując wcześniej kopie danych aby można było potniej przywrócić treningi.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
15 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@w0jci0l  Witam

Proszę powiedzieć czy trening był włączony ręcznie czy automatycznie?

0 Like
w0jci0l
Apprentice
Opcje

Trening włączony ręcznie (wszystkie treningi tj. bieganie, jazda na rowerze i spacery od początku jak mam ten zegarek tj. od lutego 2019) - brak map na aplikacji w telefonie

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@w0jci0l  Wchodzi Pan do historii treningów w aplikacji health na telefonie i nie ma tam mapki wraz z wykresami?

0 Like
w0jci0l
Apprentice
Opcje

Zgadza się. Mam wszystkie statystyki treningu a na dole gdzie powinna być mapka jest tylko informacja: "Dane z urządzenia Galaxy Watch". Dodaje przykładowe foto ekranu w 3 częściachScreenshot_20201129-143342_Samsung Health.jpgScreenshot_20201129-143351_Samsung Health.jpgScreenshot_20201129-143359_Samsung Health.jpg

0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@w0jci0l  Dobrze, w takim razie jest jakiś błąd między synchronizacją danych między urządzeniami.

Mapka nie powinna się pojawiać tylko w przypadku treningów automatycznych.

Proszę w takim razie dokonać resetu aplikacji, wykonując wcześniej kopie danych aby można było potniej przywrócić treningi.

0 Like
w0jci0l
Apprentice
Opcje

Rozumiem, że reset aplikacji na telefonie i w smartwachu?

0 Like
wooke
Pathfinder
Opcje
Jakiś czas temu musiały zostać usunięte mapy, bo ani z biegania ani z roweru nie ma map.
0 Like
w0jci0l
Apprentice
Opcje
Rozumiem ale problem w tym ze nie mam mapy w aplikacji na telefonie z nowych treningów. Mapa jest tylko w zegarku
0 Like
w0jci0l
Apprentice
Opcje
Restart aplikacji w telefonie pomógł. Właśnie wskoczyła mapka z treningu w zegarku. Dziękuję za pomoc 🙂