Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Korzystanie z dwóch urządzeń jednocześnie Watch 4, fit 2

(Temat utworzony: 01-03-2022 11:05 PM)
1111 Wyświetlenia
Walb1n
Explorer
Opcje
Cześć wszystkim.

Czy korzysta ktoś z takiego zestawu na co dzień? Przymierzam się do zakupu Watch 4 46mm, użytkując przy okazji opaskę fit 2.

Jak wszyscy wiemy, Watch 4 ciężko utrzymać dzień i noc na jednym ładowaniu.
Czy jest opcja korzystania z dwóch urządzeń jednocześnie, np smartwatch do powiadomień, opaske do mierzenia tętna lub do jakichś innych opcji? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Walb1n, Nie można używać dwóch urządzeń jednocześnie. Aplikacja Galaxy Wearable może być połączona tylko z jednym z nich w danym momencie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Walb1n  Witam 

Jeżeli będą obydwa urządzenia połączone z telefonem to też na obydwa będą przychodziły powiadomienia.  Natomiast można spróbować powyłączać powiadomienia np. Na opasce to zobaczyć jak to będzie funkcjonować. 

0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Walb1n, Nie można używać dwóch urządzeń jednocześnie. Aplikacja Galaxy Wearable może być połączona tylko z jednym z nich w danym momencie.

Nenesz
Journeyman
Opcje

wydaje mi się że np. słuchawki należą do wearable więc można 2 urządzenia. Słuchawki i zegarek 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Nenesz, W mojej poprzedniej wypowiedzi chodziło o zegarki i opaski, gdyż one są tematem dyskusji.

0 Like
sucharos
Pioneer
Opcje
Ja posiadam active 2 i watch 4 i zależy który zegarek ma na ręce przełącza się automatycznie można to ustawić w aplikacjiSmartSelect_20220313-160411_Galaxy Watch4 Manager_95662_1647183851.jpg