Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gw3

(Temat utworzony: 03-12-2020 09:47 AM)
996 Wyświetlenia
Wodi1
Voyager
Opcje

Czy ktoś ma rozwiązanie dla niedziałającego automatycznego trybu dobranoc? Od początku gw3 ten tryb nie działa. Zadziałał raz na te parę miesięcy. Poprzedni GW też miał z tym problem. Kiedyś ten tryb chodził elegancko. 

Znalazło się rozwiązanie?
Czyli co trzeba zrobić żeby zaczął działać automatyczny tryb dobranoc?
0 Like
24 Odpowiedzi
Wodi1
Voyager
Opcje
Zauważyłem nie tylko w tym wywodzie ale i w innych że uważasz się za mądrzejszego od innych. Może czas żeby ktoś cię uświadomił że tak nie jest. Pokory trochę życzę bo ci jej bardzo brakuje. Nie znasz mnie i innych a oceniasz. Nie świadczy to o twojej mądrości a głupocie.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Wodi1  Też nie znasz Szwecu72.

0 Like
Wodi1
Voyager
Opcje
Dlatego go nie oceniam
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Wodi1 "dlatego go nie oceniam", a wcześniejszy post, to taki opis sennych majaków? 😀😀😀

Ty nawet nie masz pojęcia o czym sam piszesz lub nie znasz znaczenia sformułowanych przez siebie zdań. 😎

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Wodi1
Voyager
Opcje
Sorry ale ty zacząłeś swój ironiczno szydzący tryb rozmowy. I tak jak napisałem wcześniej robisz to dość często w swoich odpowiedziach. Jakbyś chciał się dowartościować w necie a nie rzeczywistym świecie. Szkoda czasu na rozmowę z tobą. Wszedłem tu po odpowiedź której nie otrzymałem. Żegnam
0 Like