Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gw3

(Temat utworzony: 03-12-2020 09:47 AM)
980 Wyświetlenia
Wodi1
Voyager
Opcje

Czy ktoś ma rozwiązanie dla niedziałającego automatycznego trybu dobranoc? Od początku gw3 ten tryb nie działa. Zadziałał raz na te parę miesięcy. Poprzedni GW też miał z tym problem. Kiedyś ten tryb chodził elegancko. 

Znalazło się rozwiązanie?
Czyli co trzeba zrobić żeby zaczął działać automatyczny tryb dobranoc?
0 Like
24 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Wodi1  Resetowałeś zegarek?

0 Like
Wodi1
Voyager
Opcje
Tak. I jest tak od nowości. I w poprzednim GW też przestało działać. W gw3 jakiś tydzień temu raz zaskoczyło po tym jak zegarek nagle się bardzo nagrzał i zresetował
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Wodi1 co znaczy nie działa? Nie możesz włączyć? Ten tryb nie posiada automatyki. 🙄

Ja takowej nie widzę w ustawieniach. 😎

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Wodi1
Voyager
Opcje

Można włączyć ręcznie lub ustawić że włączy się automatycznie. Jest w ustawieniach trybu dobranoc. Po wejściu w opcje tego trybu jest tam właśnie możliwość automatycznego

Jest i zawsze było
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Wodi1 zrób screena i wstaw tu. Bo z tego co ja widzę to po włączeniu trybu a następnie poprzez wejście w ustawienia jest tylko opcja wyłączenia.

Być może chodzi ci o tryb Nie przeszkadzać. W tym przypadku, a i owszem automatyka i ustawienia są rozbudowane.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Wodi1
Voyager
Opcje

Wiem o jaki tryb mi chodzi. Tryb dobranoc

20201203_192127_14077.jpg

Wchodzi się w tryb dobranoc następnie włączanie codzienne
Nie wiem dlaczego tego nie widzisz
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Wodi1 nie widzę, ponieważ najzwyczajniej tego nie mam. Nie dostępne z poziomu ustawień w telefonie...

dobranoc tele.png

...jak również z poziomu zegarka.

zeg 1.pngzeg 2.pngzeg 3.pngzeg 4.png

A wszystko to po sparowaniu z telefonem S20 Ultra i przy takiej wersji softu na zegarku.

zeg 5.png

Wodi1
Voyager
Opcje

Jaki masz zegarek?

W gw3 jest
W GW jest tylko włączanie codzienne które działa dokładnie tak samo
Dodam że nie działa również podsumowanie dnia. W jednym jak i drugim. Dwa sparowane z samsungami. Jeden z note 10plus drugi s10e

W aplikacji Wearable też jest

Screenshot_20201203-195133_Galaxy Watch3 PlugIn.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
zrzut z Galaxy Watch

Screenshot_20201203-204058_Galaxy Watch PlugIn_16398.jpg

0 Like