Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch4/Watch5/Watch6/Watch7/Ultra nie łączy się z telefonem

(Temat utworzony: 03-01-2024 08:28 AM)
444 Wyświetlenia
Momo029
Journeyman
Opcje

Witam, chciałam się spytać co zrobić jak samsung galaxy watch 4 nie chce się połączyć z telefonem? Nie umiem przejeść : spr. telefon, aby ukończyć konfiguracje. Bardzo proszę o pomoc. 

374 Odpowiedzi
bajkemall
First Poster
Opcje
Witam mam to samo , na telefonie z UI 6.0 zegarek watch 5 nie widzi telefonu , odpaliłem starego note 8 i tam zegarek śmiga bez problemu . Kontaktowałem się z działem technicznym samsung ale tam problem jest nieznany.
0 Like
Aka_47
Apprentice
Opcje
+1, trzeba chyba czekać na jakąś aktualizacje. Od wczoraj mam ten problem a dziś zauważyłem że aplikacja wearable w ogóle na telefonie nie chce się załadować przez co nie da się sparować w ogóle zegarka
0 Like
Aka_47
Apprentice
Opcje
Jaki raport o błędzie... Nie tylko ona ma ten problem tylko większe grono to może wy sami się tym zajmijcie co?
0 Like
pawel_5100
Journeyman
Opcje
Przez to nie działa też obsługa ANC w Buds z poziomu telefonu
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na ten moment jest błąd w aplikacji Galaxy Wearable który powoduje problem połączenia telefonu z zegarkiem. Proszę cierpliwie oczekiwać na aktualizacje aplikacji.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na ten moment jest błąd w aplikacji Galaxy Wearable który powoduje problem połączenia telefonu z zegarkiem. Proszę cierpliwie oczekiwać na aktualizacje aplikacji.
0 Like
barbarq
First Poster
Opcje
No niestety u mnie też nie działa
0 Like
Lumisław
First Poster
Opcje
Mam problem z uruchomieniem aplikacji Galaxy Wearable. Nie działa po ostatniej aktualizacji mojego Samsung Galaxy Watch 4 (x3LY) Software R870XXU1HWL1. 

Nie jestem w stanie jej uruchomić na telefonie. Galaxy wearable jest zainstalowany na moim telefonie Samsung Galaxy S22 Wersja oprogramowania UP1A.231005.007.S901BXXS7DWL1. Aplikacja Galaxy wearable w wersji 2.2.57.23102461. 

W zegarku nie mogę odbierać wiadomości, zmieniać utworów itp. Telefon pokazuje, że zegarek jest połączony z zegarkiem (przez Bluetooth), mogę zobaczyć informacje w Samsung Health kroki, tętno itp. 
 Aplikacja Galaxy wearable na moim telefonie komórkowym nie uruchamia się.
Zrestartowałem telefon i zegarek. - Nadal ta sama sytuacja
Odinstalowałem i zainstalowałem aplikację Galaxy wearable i sytuacja się nie zmieniła.

Czy ktoś ma pomysł co mogę jeszcze zrobić?
Ania2410
Journeyman
Opcje

Mam dokładnie ten sam problem. Telefon Google Pixel 7a.

pkonrad
Voyager
Opcje
Proszę o oficjalne stanowisko Samsunga w tej sprawie