Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch4/Watch5/Watch6/Watch7/Ultra nie łączy się z telefonem

(Temat utworzony: 06-08-2023 06:17 PM)
322 Wyświetlenia
Momo029
Journeyman
Opcje

Witam, chciałam się spytać co zrobić jak samsung galaxy watch 4 nie chce się połączyć z telefonem? Nie umiem przejeść : spr. telefon, aby ukończyć konfiguracje. Bardzo proszę o pomoc. 

374 Odpowiedzi
Members_IpRw6JA
First Poster
Opcje

Mam S23 ultra i watch5 nie potrafię sparować tak sam z słuchawkami medycznymi phonax z telefonem S21 nie było tego problemu.

pozdrawiam Zippo

0 Like
wowo213
Pioneer
Opcje
Ja mialem watch5 sparowanego z s20 i żeby można było sparować z s23 musiałem zresetować zegarek. Trzeba wejść w ustawienia na zegarku kliknąć ogólne i na dole jest opcja resetu
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_IpRw6JA  Cześć 

Próbujesz połączyć urządzenia za pomocą aplikacji Galaxy Wearable?

CarMelka
Pathfinder
Opcje
Witam! 

Od około tygodnia występuje problem z połączeniem GW4 z S23U. Zaczęło się to dziać od razu po aktualizacji z poprawkami zabezpieczeń. Po całym dniu prób zdecydowałam się zresetować zegarek i połączyć go ponownie, niestety działało to 2 dni. Dziś po zdjęciu zegarka z podkładki ładującej problem pokazał się ponownie. Co z tym można zrobić? Resety zegarka były dwa. Oprogramowanie aktualne. 

image

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@CarMelka Problem może tkwić zarówno po stronie telefonu, jak i zegarka. Pójdź kompleksowo i przeinstaluj aplikację Galaxy Wearable i zrób reset ustawień sieciowych telefonu:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj ustawienia sieciowe

Jeżeli problem pojawił się po aktualizacji telefonu, możesz wykonać czyszczenie partycji cache. Nie stracisz żadnych danych z telefonu. Pamiętaj, żeby wcześniej podłączyć telefon do komputera kablem USB inaczej nie wejdziesz w recovery:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

KasiaSzcz
First Poster
Opcje
Nie mogę podłączyć zegarka do S8+wychodzi że mam zakualizowac chyba telefon ale zakualizowany jest a napisane jest że nie może podłączyć słuchawek mam buds2 może dlatego
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Z tego co wiem, to nie da się podłączyć zegarka do GalaxyTabów. Ja u siebie na S6 lite próbowałem i nic. Niby w USA i UK u niektórych, to działało, ale w komentarzach pod reklamami ludzie piszą, że nie działa, ale mogę się mylić i może Makerzy znają rozwiązanie.
0 Like
KasiaSzcz
First Poster
Opcje
Sorry chodzi mi o telefon S8+
0 Like
KasiaSzcz
First Poster
Opcje
Do tej pory miałam podłączony Galaxy watch active i śmigało
0 Like
KasiaSzcz