Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy watch4 i google maps

(Temat utworzony: 21-09-2023 12:14 PM)
351 Wyświetlenia
JuicemanPL
Explorer
Opcje
Ostatnio jechałem autem z nawigacją google maps, aplikacja z automatu włączyła się na zegarku.przy wyjściu z nawigacji na zegarku nawigacja wyłącza się na komórce. Czy jest opcja aby nawigacja nie włączała się na zegarku podczas jazdy samochodem bądź wybrania trybu samochodowego w nawigacji?
14 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JuicemanPL  Spróbuj ją odinstalować i ewentualnie ponownie zainstalować ponownie ją konfigurując. 

JuicemanPL
Explorer
Opcje
Nie widzę opcji odinstalowania google maps z zegarka...
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JuicemanPL  A z poziomu sklepu play?

Rozwiązanie
JuicemanPL
Explorer
Opcje
Mądrego człowieka to i dobrze posłuchać niestety odinstalowanie i ponowna instalacja nie pomogła.
EDIT:
Znalazłem! W zegarku przy wybieraniu miejsca docelowego zjeżdżamy na sam dół i są tam opcje (mega nieintuicyjne) tam można włączyć/wyłączyć kiedy ma się odpalać GM
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JuicemanPL  Póki nie znajdziemy innego rozwiązania, to można na razie odinstalować.

0 Like
JuicemanPL
Explorer
Opcje
Rozwiązanie w poprzednim poście
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Uzupełnię jeszcze to rozwiązanie o zrzuty ekranu

Uruchamiamy MapyUruchamiamy MapyWybieramy ikonę lupyWybieramy ikonę lupyKlikamy UstawieniaKlikamy UstawieniaWybieramy Autom. uruch.Wybieramy Autom. uruch.Odhaczamy opcjeOdhaczamy opcje

Members_vWeXG1P
First Poster
Opcje

Mam te wszystkie opcje i po odhaczeniu ich dalej mapy działają tyle, że w tle i zżerają baterię.

Da się całkowicie wyłączyć mapy na zegarku bez ich odinstalowania ?

0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Members_vWeXG1P  Spróbuj wyłączyć według poniżej ścieżki:

Galaxy Wearable->Ustawienia zegarka->Aplikacje->Mapy->Wyłącz

0 Like