Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy watch samoistna zmiana koloru tarczy.

(Temat utworzony: 13-12-2020 09:44 AM)
2469 Wyświetlenia
kriss2005r
Student
Opcje

Witam,  mam problem z zegarkiem galaxy watch a polega on na tym, że w zegarku zmienia się kolor  tarczy sam... z koloru złotego na czarny i tak co chwila.. do tego zegarek trochę spowolnił jaka może być przyczyna jakie kroki trzeba podjąć ? zegarek uruchamiany był ponownie i dalej to samo. proszę o pomoc 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@kriss2005r jeżeli masz aktywną funkcje Zegarek zawsze włączony, to tak będzie się dziać. Gdy nie patrzymy na zegarek i opuszczamy rękę, wyświetlanie przechodzi w tryb AoD w celu obniżenia zużycia baterii. W tym trybie kolory wszystkich tarcz są zmieniane na ciemniejsze.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@kriss2005r a czy możesz napisać kiedy następuje ta zmiana koloru? Czy nie dzieje się tak przypadkiem, gdy opuszczasz rękę w dół? I napisz co to za tarcza.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
kriss2005r
Student
Opcje

tak, zmiana koloru następuje w czasie ruchu zegarka. Tarcza to classic 4/4 a zmienia się na kolor czarny prześwietlony

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@kriss2005r jeżeli masz aktywną funkcje Zegarek zawsze włączony, to tak będzie się dziać. Gdy nie patrzymy na zegarek i opuszczamy rękę, wyświetlanie przechodzi w tryb AoD w celu obniżenia zużycia baterii. W tym trybie kolory wszystkich tarcz są zmieniane na ciemniejsze.

kriss2005r
Student
Opcje

dziękuje ślicznie! działa! 

0 Like