Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch narty, basen

(Temat utworzony: 03-11-2019 09:58 AM)
5917 Wyświetlenia
kamilrychlowski
First Poster
Opcje

Witam serdecznie,

Mam kilka pytań jeżeli chodzi o użytkowanie galaxy watcha. 

1. Jazda na nartach - nie widziałem takiego treningu na zegarku, jednak w telefonie jest. Czy ktoś włączal to u siebie podczas jazdy? Głównie chodzi mi o monitorowanie tras, przebytej odległości oraz prędkość.

2. Basen czy podczas pływania I włączenia tej funkcji na basenie zegarek będzie liczył w jakiś sposób kroki, czy tylko aktywność?

Pozdrawiam 

0 Like
7 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kamilrychlowski  Masz odpowiedź na drugie pytanie basen 

0 Like
kamilrychlowski
First Poster
Opcje
Dzięki za odpowiedź, ale u mnie wygląda to zupełnie inaczej nie mam takiego Koła zebatego aby wprowadzić długość basenu. Ogólnie też nie O to pytałem. Czy pływanie wpłynie na ilość kroków?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kamilrychlowski  Poczytaj, o aplikacji Speedo On też trzeba posiadać aplikacje Samsung Health i telefon Samsung 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamilrychlowski, Zegarek podczas treningu pływania nie blokuje zliczania kroków.

0 Like
tajoslaw
First Poster
Opcje

Również nie.moge dodać treningu narciarstwa na zegarku , ktoś to rozwiązał jak to zrobić.?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tajoslaw, Rozwiązaniem jest skorzystanie z zewnętrznej aplikacji do śledzenia treningów, np. Endomondo. Na ten niektóre aktywności dostępne w S Health na telefonie nie są obecne w zegarku. Najlepiej będzie jak wyślesz zgłoszenie za pomocą aplikacji Samsung Members dotyczące dodania nowych rodzajów aktywności do zegarka.

Members_lsHG5Gc
Student
Opcje

Mam ten sam problem. Po zaniku Endomondo przestawiłem się całkiem na SH ale przeoczyłem problem z nartami. Czy jest szansa żeby Samsung dodał narciarstwo (biegowe i zjazdowe) do zegarka?

0 Like