Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch na siłowni.

(Temat utworzony: 14-09-2018 01:27 PM)
11955 Wyświetlenia
Faith_l
Pathfinder
Opcje

Cześć

Czy któś sprawdzał już na siłowni jak funkcjonuje Galaxy Watch? Jak jest z wykrywaniem ćwiczeń, gdy przechodzi się z jednego do drugiego?

0 Like
34 Odpowiedzi
Damian K
Hotshot
Opcje

@kamil40013 @Banan52

Sprawdzaliście może? :smiling-face:

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Niestety nie byłem jeszcze z Galaxy Watch na siłowni.

Masz na myśli jakieś konkretne ćwiczenia, które mam sprawdzić ?

0 Like
Banan52
Troubleshooter
Opcje

Zaraz mam trening to sprawdzę i dam znać , dotychcczas uzywałem sport trackera na telefonie , bo samsung nie obsługuje obcych asystentów treningowych . 

Nie bardzo wiem tylko który trening wybrać  dzisiaj mam klatę i łapkę ...ale włączę zobaczymy . 

Banan52
Troubleshooter
Opcje

Więc .., miałem zaplanowany trening - klata, biceps , triceps - uruchomiłem wyciskanie ławka , można ustawić ilość serii i powtórzeń jak i odpoczynek , dziąła świetnie . Po klacie robiłem łapkę biceps modlitewnik , też działa świetnie i hantle , sztanga , gorzej z wysięgnikiem triceps - brak takiego treningu , ale  wszystkiego być nie może - asystent w języku polskim  każde powtórzenie to tzw. pik - połowa serii i zakończenie - dla mnie git 

Faith_l
Pathfinder
Opcje
Dzięki za testy Bananku :winking-face: Planuję jutro trening, z tym nowym Galaktykiem :winking-face: Chodzi mi czy rzeczywiście rozpoznaje zmianę ćwiczeń, w co nie chce mi się wierzyć :winking-face:
0 Like
Banan52
Troubleshooter
Opcje

Według mnie nie.. trzeba każdorazowo zakończyć dane ćwiczenie i na dole jest na zielono napis rozpocznij nowe.  

0 Like
stankry
Student
Opcje

A jaka aplikacje polecacie na silownie? Helth wg mnie sie nie sprawdza. Endomondo na watch zlicza tylko bieganie i chodzenie ....

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć @stankry

Osobiście nie miałem okazji przetestować, ale trochę poczytałem i możesz sprawdzić apkę GymRun lub UA Record.

Daj znać czy któraś z nich przypadła Ci do gustu.

lechidenes4
Student
Opcje

Witam, temat delikatnie ucichł. Porszę o podzielenie się doświadczeniem. Zamierzam nabyć Galacy watch i korzystać z niego głównie na siłowni. Opiszcie szanowni użytkownicy czy jest to przydatne urządzenie. Studiuję trochę "s health" ale na razie nie widzę możliwości ułożenia sobie treningu, nawet wybrania konkretnych ćwiczeń typowo siłowych. Czy po zainstalowaniu smartwatcha aplikacja się rozszerza? Czy istnieje alternatywna możliwość stworzenia sobie planu w aplikacji typu: notatnik, a późńiej zagądania do niej i redagowania z pozycji zegarka (nazasadzie notowania progresji)?

Smartwatch miałby mi zasąpić telefon, da radę? Pozdrawiam!

0 Like