Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch Active - rozładowywanie się po aktualizacji

(Temat utworzony: 31-03-2021 11:01 AM)
3560 Wyświetlenia
Badgerm
Apprentice
Opcje

Dokonałam w ostatnich dniach aktualizacji oprogramowana w zegarku. Od tego czasu tempo rozładowywania się przeszło samo siebie -baterii nałożyłam w 100% naładowany zegarek przed snem a około 11:00 następnego dnia wyłączył się. Nawet na oszczędzaniu baterii "zjechał" z 15% do 5% bardzo szybko. Nie mam włączonego wi-fi i lokalizacji.

Na liście aplikacji które zużywają najwięcej baterii są

Samsung Health

Ustawienia

Tarcza

11 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Cześć @Badgerm 

Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne na zegarku i następnie ponownie połączyć go z swoim urządzeniem. Do kompletu możesz przeinstalować aplikacje oraz plugin.  

Poradnik:

https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/gruntowny-reset-zegarka-i-galaxy-wearable-instrukcja/td-... 

PS: Przed rozpoczęciem działań synchronizuj sobie dane pomiędzy zegarkiem, a telefonem (np. dotyczące aplikacji Samsung Health).

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Badgerm 

Kiedy zaktualizowałeś zegarek?

0 Like
Badgerm
Apprentice
Opcje

W tym tygodniu, nie jestem aktualnie w stanie powiedzieć którego dnia bo zegarek się wyładował do 0.

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Badgerm Jeśli po pewnym czasie zegarek będzie się szybko rozładowywał, to zrób to co napisał @YOX , czyli wykonaj reset zegarka.  

Mi osobiście po aktualizacji zegarek wytrzymuje 2,5 dnia. 

Badgerm
Apprentice
Opcje

Zegarek zrestartowany, wszystkie pokrewne aplikacje zreinstalowane i utknęłam na połączeniu. Mieli, mieli i połączyć nie może 😞

Screenshot_20210331_163242_com.samsung.android.gearpplugin.jpg

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Z jakim modelem telefonu, używany jest zegarek ?

Przeinstalowywałeś plugin ?

0 Like
Badgerm
Apprentice
Opcje

Przeinstalowałam plugin, wearable i samsung health.

Telefon Huawei P30

0 Like
ArkadiuszSmart
Voyager
Opcje
No, niestety , roczny active mej partnerki tqk samo zgłupiał. Nie łączyłem tego z aktualizacją? Ale normalnie to 2 dni , teraz nagle spada w ciągu 12 godzin. Robiłem reset ust fabrycznych itp , dalej to samo.
Co gorsza , chyba gwar po roku na baterie nie ma ? Choć nie wiem?
0 Like