17-12-2019 07:35 PM
Cześć,
moją ulubioną tarczą zegarka jest "mój sty" jednak denerwuje mnie to, że niechcący, przez dotknięcie tarczy, zmienia mi się tapeta w zegarku. Czy jest możliwość zablokowania, aby ta tapeta nie zmieniała się przy dotknięciu tarczy? Jeżeli nie to... widziałam, że można usunąć tarcze z "mojego stylu" i zostawić sobie tylko jedną. To rozwiązanie ma taki minus, że musiałabym skasować wszystkie systemowe tarcze, które były w "moim stylu" oraz utoworzone przeze mnie. Czy da się te tapety gdzieś zapisać, żeby móc poźniej do nich wrócić?
Pozdrawiam
Maja
17-12-2019 10:56 PM
@pszczoola niestety, na chwilę obecną nie ma takiej możliwości 😞 każde kliknięcie powoduje zmianę tapety.
Jeżeli używasz tarczy "Mój Styl", proponuję skorzystać z aplikacji Samsung Members i zgłosić sugestię blokady zmiany tapety w tej tarczy.
05-09-2023 10:35 AM
Mam ten sam problem i jest to niezwykle denerwujące. W tej opcji zegarek po prostu przeszkadza, a nie pomaga w codziennym używaniu. Zatem, jeśli nie można tego zrobić, to pozostaje ... zmianą zegarka. I tak zrobię.
05-09-2023 10:56 AM
@Tad2, Jaki model zegarka ? W nowych Galaxy Watch możesz ograniczyć tarczę do jednego tła i wtedy nie będzie ono zmieniane po pojedynczym kliknięciu.