Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 7 - 40mm - słaba bateria

(Temat utworzony: 23-07-2024 10:46 PM)
11920 Wyświetlenia
Tina22btw
Journeyman
Opcje
Witam.

Czy też macie taki problem, że zegarek nie wytrzymuje całego dnia. 

Dzisiaj od 8:30 do Ok 20:30 działał i się wyłączył. Prawie wszystko wyłączne w zegarku (Pomiary, lte, lokalizacja, nfc) przy korzystaniu tylko z powiadomienie dotyczących email, wiadomości rozmow i whats app
224 Odpowiedzi
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Ma ktoś inne numery oprogramowania, z którym jest problem z baterią? Aktualizacja jest wydana dla dwóch numerów, ja mam inny, a bateria przy prawie wszystkich opcjach wyłączonych trzyma mniej niż 12 godzin 😒
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Brzoskwa, Jakie numery masz na myśli ? Na razie aktualizacja jest dostępna tylko dla zegarków w wersji Wi-Fi i posiada następujące oznaczenia: L300XXU1AXG2 oraz L310XXU1AXG2.

0 Like
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Ja mam wersję z lte i mam ten sam problem z baterią, jak wyłączę bluetooth w zegarku, to bateria jest ok, więc coś tu ewidentnie jest nie tak. Wersję oprogramowania mam L315FXXU1AXFA. Mam nadzieję, że tu też podobną aktualizację wrzucą, bo w porównaniu do watch 4, który miałam do tej pory, to jest jakiś żart. Tam przy identycznym użytkowaniu trzymał mi koło 2-3 dni
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Brzoskwa, Niestety zegarki wyposażone w modem LTE otrzymują aktualizację z około dwutygodniowym opóźnieniem w porównaniu do wersji tylko z Wi-Fi. Aktualizacja na pewno się pojawi, tylko trzeba troszkę dłużej zaczekać.

0 Like
Brzoskwa
Navigator
Opcje
Byleby tylko ta aktualizacja coś pomogła, bo nie wyobrażam sobie tak funkcjonować na dłuższą metę z ciągłym ładowaniem
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Brzoskwa  Myślę ze aktualizacja pomoże, podobnie było z Watch 4, też na początku po zakupie było fatalnie a później czas pracy był lepszy

PiotrS__
Pioneer
Opcje

Szkoda, że na moje pieniądze nie chcieli troszkę zaczekać.

GalaxySUltra
Student
Opcje
Hej. Dzisiaj pojawiła się w moich dwóch Galaxy Watch 7 (40, 44 mm) zapowiedziana naprawcza aktualizacja. 
Powiem krótko, naprawiło problem w 100%. Bateria jest fenomalna. Przez 2 godziny ubyło mi około 2-3 % zamiast 10-15%. 
Pobierajcie i sprawdzajcie 🤚🏼.
Czasopoślizg
Pioneer
Opcje
W 40mm i 44mm taki sam spadek?
0 Like
future_creator
Apprentice
Opcje
O której aktualizacji dokładnie piszesz, L705...XFB? Czy coś nowszego jest?
0 Like