13-09-2023 03:56 PM
Hi,
I got two questions
1. Can I use ereader as "headset" for Galaxy watch 6? ( with proper up2date android)
2.Can I make.hotspot on Galaxy watch 6?
14-09-2023 12:53 AM
@PawelPytl, Znajdujemy się na polskiej Społeczności Samsung. Nie musisz zadawać pytań w języku angielskim.
Z Galaxy Watch nie można zrobić hotspota. Ta funkcja nie sprawdziłaby się przy tak małej pojemności ogniwa w zegarku.
Co do pierwszego pytania, to możesz je trochę bardziej rozwinąć ?
14-09-2023 05:16 AM
Dzięki za odpowiedź! Przepraszam, za dużo angielskiego. Chodzi mi oto żeby ereader działał tak jakby miła opcje bluetooth calling, która jest dostępna w wielu zegarkach. Czyli załóżmy że mam przychodzące połączenie na zegarek, ale dzięki temu że mam podpięty ereader po bluetooth (z odpowiednim androidem), to mógłbym prowadzic rozmowę na ereader (posiadającym mikrofon i głośnik). Innymi słowy Galaxy watch to Mój główny telefon, a ereader to moje "słuchawki z mikrofonem-earbudsy"
14-09-2023 11:22 AM
@PawelPytl, Teoretycznie, jeśli ereader będzie zachowywał się jak słuchawki z mikrofonem bluetooth, to powinno zadziałać. Musisz sprawdzić i przekonać się samemu. Na forum nikt nie zagwarantuje w 100%, że takie rozwiązanie zadziała.