Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 6 ereader

(Temat utworzony: 13-09-2023 03:56 PM)
143 Wyświetlenia
PawelPytl
First Poster
Opcje

Hi, 

I got two questions

1. Can I use ereader as "headset" for Galaxy watch 6? ( with proper up2date android)

2.Can I make.hotspot on Galaxy watch 6?

0 Like
3 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PawelPytl, Znajdujemy się na polskiej Społeczności Samsung. Nie musisz zadawać pytań w języku angielskim.

Z Galaxy Watch nie można zrobić hotspota. Ta funkcja nie sprawdziłaby się przy tak małej pojemności ogniwa w zegarku.

Co do pierwszego pytania, to możesz je trochę bardziej rozwinąć ?

PawelPytl
First Poster
Opcje

Dzięki za odpowiedź! Przepraszam, za dużo angielskiego. Chodzi mi oto żeby ereader działał tak jakby miła opcje bluetooth calling,  która jest dostępna w wielu zegarkach. Czyli załóżmy że mam przychodzące połączenie na zegarek, ale dzięki temu że mam podpięty ereader po bluetooth (z odpowiednim androidem), to mógłbym prowadzic rozmowę na ereader (posiadającym mikrofon i głośnik). Innymi słowy Galaxy watch to Mój główny telefon, a ereader to moje "słuchawki z mikrofonem-earbudsy"

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PawelPytl, Teoretycznie, jeśli ereader będzie zachowywał się jak słuchawki z mikrofonem bluetooth, to powinno zadziałać. Musisz sprawdzić i przekonać się samemu. Na forum nikt nie zagwarantuje w 100%, że takie rozwiązanie zadziała.