Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 5 PRO LTE - jak ładować zegarek za pośrednictwem telefonu Galaxy z udostępnianiem zwrotnym

(Temat utworzony: 11-06-2023 07:49 AM)
449 Wyświetlenia
Twardx
Explorer
Opcje

Witam. Jestem posiadaczem Watch5 PRO LTE. Chciałbym go ładować bezprzewodowo za pośrednictwem Galaxy S20 FE 5g gdzie jest dostępne udostępnianie zwrotne. Konstrukcja smartwatcha oraz sam pasek w formie bransoletki bardzo utrudnia wręcz uniemożliwia skorzystanie z takiej formy ładowania. W telefonie jest włączone udostępnianie zwrotne , odkręcam telefon tak aby tył telefonu był widoczny i przykładam zegarek dociskając go mocno (pasek strasznie przeszkadza) no i nic się nie dzieje. Czy Watch 5 PRO LTE oficjalnie nie można w ten sposób ładować ??

0 Like
EeXeE84
Pioneer
Opcje
Czyli tylko wymiana paska wchodzi w grę 😕 ehh goopota :smiling-face:
0 Like
Mariuchoz
Journeyman
Opcje
Witam, i pod razu pytam. Nie mogę ładować GW5PRO telefonem S23U, gdy telefon się ładuje? Opcja niedostępna. Jak to z tym jest, gdy Flip 4 to umie?
Osobną sprawą jest szybkość ładowania. Nie brałem kabla bo myślałem naładuję telefonem na wyjeździe. Tymczasem jestem z rozładowanym zegarkiem. Przez Flipa ładuje się wieczność. Długo za długo, nie mam tyle czasu na pożyczonym telefonie.

image

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie powinno być problemu z ładowaniem zegarka. Czy wyłączał I włączał Pan telefon ponownie?
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, a czy czytał Pan komunikat, który jest na screenie? Telefon musi być odłączony od ładowarki, żeby naładować nim inne urządzenie
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Panowie to wy przeczytajcie dokładnie wpis autora.
Odpowiadam:
W s23 ultra nie ma możliwości bezprzewodowego udostępniania energii podczas połączenia z ładowarką.
We flip4 jest taka możliwość, ale wtedy trwa to bardzo długo.
W przypadku s23 ultra nic z tym nie zrobisz, tak już jest.
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Przy podłączonym telefonem pod ładowarkę nie ma udostępniania bezprzewodowego udostępniania energii, więc wyłączenie i ponowne włączenie nic tu nie da.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To czemu model S23 ma tą opcję? Nie wiemy też jaką ładowarką autor ładuje telefon?
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Bez względu jaką ma ładowarkę. W s23 ultra nie udostępnisz bezprzewodowego udostępniania energii jak telefon jest podłączony do ładowarki.
A czy w s23 możesz udostępnić prąd jak telefon jest podłączony do ładowarki sieciowej?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak można bez problemu to zrobić i nie ważne czy mamy 25W czy 15W ładowarkę podłączoną, dlatego dziwi mnie ze w S23Ultra wyskakuje tego typu komunikat.