Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 5 pro deinstalacja aplikacji

(Temat utworzony: 26-02-2023 06:54 PM)
1350 Wyświetlenia
jerrox
Voyager
Opcje

Cześć, chciałbym odinstalować nie używane aplikacje z mojego zegarka. Np wiadomości google, nie wiem po co są dwie i nie chce jednej z nich. Albo chociaż ukryć. Nie mogę znaleźć informacji w internecie. Macie jakiś sposób? 

2 pytanie, zarysowałem tą "tytanową obudowę" nie wiem kiedy. Jak to spolerować?
0 Like
16 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Rozumiem, to w takiej sytuacji klikamy "wymuś wył" i apka nie będzie działać w tle, ani wogule.Screenshot_20231029_170904_Galaxy Watch6 Manager.jpg
0 Like
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
I za parę godzin ona samoistnie się włącza. Dlatego chciałem się jej pozbyć raz na zawsze :face-with-tears-of-joy:
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
To chyba będzie trzeba już się niestety przyzwyczaić do tego, że będzie ona działać w tle. Stety czy niestety no zegarek zawsze będzie jej szukać.
0 Like
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
A czemu to się załącza? Samo po paru minutach. Screenshot_20231029_175809_recent_1000003326_1698598692.pngScreenshot_20231029_175812_recent_1000003327_1698598694.png
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Galaxy Wearble prawdopodobnie zbiera dane skoro Samsung Health jest wyłączona. Myślę, że nic już na to nie poradzimy bo system wykrywa brak możliwości rejestrowania danych zdrowotnych i próbuje to ominąć. Specjalistą nie jestem, więc może są jakieś tricki, których nie znam, ale wątpię w to.
0 Like
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Jest to galaxy wearble muzyka . Więc z rejestrowaniem danych to mało prawdopodobne :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye: nie dodałem pełnej nazwy, mój błąd :smiling-face:
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@KrZyHuUuU, a masz włączone sterowanie multimediami za pomocą zegarka? Może to jest powód.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like