Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 46mm pływanie w basenie

(Temat utworzony: 23-07-2021 12:25 AM)
14456 Wyświetlenia
Pioterr
Journeyman
Opcje
Witam. Jak długo można pływać z Galaxy Watch 46mm ? Ostatnio po skończonych ponad godzinnych treningach resetuje się raz . Czy to normalne ? Czy już po zegarku ?
theguildsman
Helping Hand
Opcje
To dziwne. Po przykryciu ręką nic mu się nie powinno stać...
0 Like
Miszellleq
First Poster
Opcje

A to dziwne bo w instrukcji obsługi była mowa, aby nie zabierać ze sobą zegarków do sauny :). Następnym razem proponuje przeczytać wyraznie instrukcję obsługi.

0 Like
Tombe1
Student
Opcje
Samsung Galaxy watch 4
Chcę rejestrować pływanie na basenie o długości 14 m. Nie mogę w ustawić takiego parametru. Kiedy próbuje ustawić inną długość to wskakuje parametr 25 m. Czy jest na to rada?
0 Like
Tombe1
Student
Opcje
Ok. Zauważyłem, że można zmienić długość basenu na niestandardową ale 14 m nie można ustawić. Minimum 20. Czy można to naprawić?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Tombe1 Z tego co widzę, 20 metrów to minimum poniżej którego nie da się już zejść niżej. Nie jest to więc błąd, a co najwyżej niedopatrzenie, bądź minimum związane z jakimiś kwestiami technicznymi. Możesz przesłać raport o błędach z sugestią zmiany poprzez aplikację Galaxy Wearable:

Galaxy Wearable > 3 kreski w lewym górnym rogu > Ikona trybika > Kontakt z nami > Raporty o błędach.

limbo231171
First Poster
Opcje
Brachu przed pływaniem zamknij wszystkie aplikacje w tle i wtedy uruchom apke pływacką pozdrawiam
0 Like
KZQ
Helping Hand
Opcje
Cześć.

Mając Galaxy 6 Watch-a z paskiem FABRIC BAND można śmiało pływać w basenie z CHLOROWANĄ wodą?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KZQ, W tym pasku nie można pływać. Nie powinno się go narażać na działanie wody i wilgoci.

skan22022024.jpg

0 Like
areo
Explorer
Opcje
Witam. Mam pytanie może troszkę nie na temat ale tego typu. Zastanawiam się nad zakupem s watch 6 44mm i zastanawiam się nad jego wodoszczelnością gdyż pływam zazwyczaj godzinkę lub dwie i czy on się do tego wogole nadaje? Bo jak czytam to niby że 30 minut ale to różnie bywa. Może masz jakieś własne spostrzeżenia które mogły by mi rozjaśnić ten temat?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@areo Jeżeli pływasz przez bardzo długi czas to zdecydowanie odradzam pływanie w zegarku. Sprzęt ma certyfikat IP68, ale to ciągle nie jest zegarek pływacki i częste, oraz długie kąpiele (szczególnie w chlorowanej wodzie) w końcu się na nim odbiją.