Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 4 sterowanie multimediami

(Temat utworzony: 04-04-2022 10:25 PM)
2296 Wyświetlenia
JAROjarek
Explorer
Opcje

Podczas słuchania spotify lub oglądania youtuba na smartfonie wyświetla mi się na zegarku mimo wyłączenia funkcji sterowania multimediami. Czy można to wyłączyć.

0 Like
slawoLord
Voyager
Opcje
Umnie jest tak samo watch 6 nie pokazuję się nutka muszę ręcznie włączyć i wybrać opcję. Watch 4 było automatycznie może to naprawią w aktualizacji jak będzie 😁
0 Like
3cho
Navigator
Opcje
Dzięki, tak jak pisałem po restartowaniu zegarka działało kilka godzin i znowu przestało działać, więc może to kwesta jakiegoś ustawienia, tylko już nie mam pomysłu gdzie szukać
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@3cho, Problem występuje niezależnie od tego, w jakiej aplikacji na telefonie rozpoczynasz odtwarzanie ?

0 Like
3cho
Navigator
Opcje
Tak, yt, Spotify, tunein, web
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@3cho, Co prawda nie zauważyłem takiego problemu u siebie, ale wyślij raport o błędach do producenta. Jest szansa, że kolejna aktualizacja to poprawi.

Screenshot_20230918_145943_Galaxy Watch6 Manager.jpgScreenshot_20230918_145947_Samsung Members.jpg

KZQ
Helping Hand
Opcje
Bo mnie trafi coś zaraz.

Od czego to zależy, że podczas słuchania muzyki, na zegarku pokazuje się menu sterownia utworami? Raz się pokazuje, raz nie...

Na GW4 żadnych problemów, na tym 💩 cały czas. 
0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Nie wiem bo ma gw4 i nie mam z tym problemu 😀
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
A ja mam GW6 i żadnych problemów nie mam że sterowaniem utworami. Wszystko jest jak powinno być.
Może przeinstaluj wtyczkę GW6 do Galaxy Wear.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KZQ  Cześć

A chcesz żeby się pokazywało czy nie? Chcesz to wyłączyć?

0 Like
KZQ
Helping Hand
Opcje
Chcę, żeby się pokazywało. Mam wszystko ustawione, ale teraz to loteria. Raz się pokaże, raz nie.
0 Like