Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 4 - problemy z baterią?

(Temat utworzony: 21-08-2021 07:41 PM)
33302 Wyświetlenia
AnnMarii
Pioneer
Opcje
20.08 otrzymałam swój egzemplarz smartwatcha. Po pełnym naładowaniu zarówno wczoraj jak i dziś zegarek pokazuje, że bateria wystarczy na niespełna 10 godzin, a z włączonych funkcji jest tylko mierzenie co 10 minut pulsu w stanie spoczynku oraz wifi. Czy zegarek bateria na skutek korzystania sie zoptymalizuje i ten czas ulegnie wydłużeniu czy powinnam raczej zacząć się martwić i skontaktować z serwisem?
146 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@D1930  Może jakiś błąd.  Myślę że pewne błędy mogą powychodzić i kwestia kolejnych aktualizacji. 

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@D1930, Sprawdź, czy nie masz oczekującej do zainstalowania aktualizacji Dyktafonu.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@D1930, Jest to najnowsza wersja. W takim razie spróbuj odinstalować i ponownie zainstalować Dyktafon. Ewentualnie po każdym jej uruchomieniu i zakończeniu używania wymuś jej zatrzymanie. Przed wykonaniem powyższych kroków warto też wysłać Raport o błędach z poziomu aplikacji Galaxy Wearable.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@D1930, Rozwijasz boczne menu aplikacji i wybierasz opcję Kontakt z nami, a następnie Raporty o błędach.

Screenshot_20210901-084719_Galaxy Watch4 Plugin.jpgScreenshot_20210901-084732_Samsung Members.jpg

anao
Journeyman
Opcje

Mam tak samo jak ty, bateria bardzo szybko się rozładowuje... dzisiaj wychodząc z domu przed 7.00 baterię miałam naładowaną do 88%, a ledwo starczyła do 14.30... I tak przy wyłączonym internecie lte i wifi, tylko bluetooth, i raz włączone nfc do płatności, tak to właściwie liczy tylko kroki. Ale jest to mój pierwszy dzień z zegarkiem, więc zastanawiam się co ty zrobiłaś ze swoim, okazał się wadliwy i do zwrotu, czy jakoś się zoptymalizował sam do twoich potrzeb? :smiling-face:

Ja mam nadzieję, że mój nie jest jakiś wadliwy pod względem baterii, bo to byłby niestety kolejny nieudany zakup, wcześniej buds2 przyszły fabrycznie uszkodzone i szumiały sobie w trybie redukcji szumów...

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

U mnie Galaxy Watch 4 Classic max dwa dni przy moim użytkowaniu czyli mniej więcej tyle co mowi producent. 

Na poprzednim watch 46 wyciągałem cztery - pięć  dni.

AnnMarii
Pioneer
Opcje
@anao Absolutnie nie był wadliwy, dałam mu czas i teraz bez problemu ze stale włączonym wifi, bluetooth, stałym pomiarem tętna, monitorowaniem snu i natlenienia krwi, czytaniem i odpowiadaniem na powiadomienia oraz codziennym treningiem, który trwa do godziny bez problemu wstrzymuje ponad dobę. Z ciekawości sprawdziłam i teraz przy stanie 62% baterii zegarek stwierdza, że pociągnie jeszcze 16 godzin. Także daj mu czas,a powinno być lepiej
anao
Journeyman
Opcje

Ok, a ile to mniej więcej potrwało u ciebie zanim się ogarnął odpowiednio?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@anao  może być nawet z tydzień czasu

AnnMarii
Pioneer
Opcje
@anao Z dnia na dzień widziałam postęp i działał dłużej, ale ogarnął się gdzieś po tygodniu