Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Watch 4 LTE ,zżera baterie na potęgę .

(Temat utworzony: 27-04-2022 09:00 PM)
4423 Wyświetlenia
SergioMinetti
Navigator
Opcje
Witam wszystkich .
Od tygodnia jestem nieszczęśliwym posiadaczem tegoż smartwatcha.
Przed zakupem czytałem opinie i wiedziałem,że ten zegarek krócej trzyma od wersji bez LTE ,ale nie spodziewałem się ,że to biedzie max 1 dzień bez żadnej aktywności .
Zostawiając zegarek na noc na komodzie (bateria 100%) budząc się po 6-8 mam średnio 15-40% mniej baterii ,z czego na pierwszym miejscu jest wyświetlacz ( nie wiedzieć czemu ).próbowałem wszystkiego .ale to nie pomogło ,dziś zrobiłem Hard Reset i wszystko było normalnie (zegarek leżał na komodzie prawie 4h i spadek baterii 0%) do momentu kiedy nie zacząłem go nosić na ręce ,teraz znowu leży na komodzie nie używany i bateria w ciągu godziny spadła o 9 %,na pierwszym miejscu wyświetlacz .
Jak myślicie,serwis ?
30 Odpowiedzi
SergioMinetti
Navigator
Opcje
Witam użytkowników .
Chciałbym się podzielić swoim doświadczeniem w zakresie baterii w tym zegarku.
Miałem z nim problem od początku zakupu ,bateria przy normalnym użytkowaniu wytrzymywała max 20h ,z wyłączona połową funkcji wytrzymywała ok jednego dnia ,skontaktowałem się z serwisem we Wrocławiu ,który zalecił mi zrobienie Hard Resetu i nauczenia baterii na nowo ,z pełnym wykorzystaniem tak jakbym normaljie używał i tak też zrobiłem ,dwa dni nauki i ku mojemu zdziwieniu pomogło.
Na dowód dodaje screena,mam włączone wszystko oprócz wifi ponieważ jestem poza domem🙂

image

image