Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 4 bateria

(Temat utworzony: 30-08-2022 05:27 PM)
1014 Wyświetlenia
Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Hej, też macie problem z zegarkiem galaxy watch 4 classic? Parę razy zdarzyło mi się że po ściągnięciu zegarka na noc (bateria 53%) rano był rozładowany? Sytuacja zdarzyła się nie pierwszy raz, czasem potrafi się rozładować nosząc go na ręce A ma jeszcze 30%
0 Like
97 Odpowiedzi
Księciunio
Explorer
Opcje
Czy to jest wersja z eSim i jest aktywa sieć GSM?
0 Like
Members_fUjZtId
First Poster
Opcje

Pani w Samsungu na czacie napisała mi ze bateria przechodzi przez okres adaptacyjny nawet do 10 dni od rozpoczęcia użytkowania, po tym okresie żywotność baterii powinna się wydłużyć. Więc zastanawiam się czy faktycznie przeczekać ten czas czy zgłosić to na gwarancję do samsunga czy reklamacje do media expert w którym zakupiłam zegarek?

0 Like
Members_fUjZtId
First Poster
Opcje

Nie, jest to wersja Bluetooth. Pani w Samsungu na czacie napisała mi ze bateria przechodzi przez okres adaptacyjny nawet do 10 dni od rozpoczęcia użytkowania, po tym okresie żywotność baterii powinna się wydłużyć. Więc zastanawiam się czy faktycznie przeczekać ten czas czy zgłosić to na gwarancję do samsunga czy reklamacje do media expert w którym zakupiłam zegarek?

0 Like
Księciunio
Explorer
Opcje
Proces adaptacyjny 🤣 u mnie na włączonym wszystkimi na full, 8 godzin, to maks. Na samym bluetooth wieczorem mam jakieś 40-50% ale często go używam.
0 Like
Members_fUjZtId
First Poster
Opcje

No właśnie nie wiem czy w to wierzyć i faktycznie przeczekać ten czas kilku dni czy to odrazu zgłaszać. Zegarek mam od wczoraj , i przez te osiem godzin pracy na prawdę używałam go sporadycznie bo najzwyczajniej nie miałam na to czasu. Zastanawiam się też czy zgłosić to na gwarancję czy jako reklamację w sklepie w którym go zakupiłam jeśli się zdecydje ?🤔

0 Like
Księciunio
Explorer
Opcje
W jakim sklepie był kupiony?
0 Like
Members_fUjZtId
First Poster
Opcje

W media expert 

0 Like
Księciunio
Explorer
Opcje
W pierwszej kolejności sprawdź w opisie jakie umieścili informacje o czasie pracy na baterii. Jeśli Twój czas rażąco odbiega od tego w opisie, to reklamuj z tytułu rękojmi, jako wadę wskaż czas pracy na baterii krótszy niż w opisie lub deklaracji producenta i zażądaj wymiany na urządzenie wole od wady lub zwrot pieniędzy.
0 Like
Księciunio
Explorer
Opcje
A i jeszcze jedna kluczowa kwestia: stacjonarnie czy przez internet?
0 Like
Members_fUjZtId
First Poster
Opcje

Zamówiłam go przez internet ale z odbiorem i płatnością w sklepie stacjonarnym 

0 Like