Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy watch 3 monitorowanie snu natlenienie i chrapanie nagrywanie otoczenia

(Temat utworzony: 01-08-2022 10:50 AM)
1836 Wyświetlenia
Verasport
Explorer
Opcje

Dzień dobry. Czy Galaxy watch 3, w ramach monitorowania snu, umozliwia pomiar natlenienia, chrapanie (nagrywanie otoczenia)? Szukałem opcji w aplikacji samsung health ale nie widzę. 

0 Like
19 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Verasport  Dzień Dobry

Galaxy Watch 3 posiada monitorowanie snu, pomiar natlenienia, jedynie nie posiada rejestracji chrapania, to posiada dopiero Galaxy Watch 4.

Verasport
Explorer
Opcje
Tak. Ale w zapisie snu, nie ma tych parametrów które wymieniłem. W opcjach sh, też ich nie ma (aby ewentualnie je włączyć).
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Verasport  Dziwne, poziom nasycenia krwi tlenem powinno być z automatu rejestrowane podczas pomiaru snu..

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Verasport  Wejdź jeszcze na telefonie w aplikacje SHealth > zakładka sen > trzy kropki w prawym górnym rogu > "poziom tlenu we krwi podczas snu" > włącz

Screenshot_20220801-112300_Samsung Health.jpg

Verasport
Explorer
Opcje
Nie ma takiej opcji. Screenshot_20220801-112556_Samsung Health_45125_1659345964.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Verasport  Z jakim telefonem sparowany jest zegarek?

Verasport
Explorer
Opcje
Tak jak w tytule postu, samsung galaxy watch 3 mil std 810g 45mm, telefon Samsung note 20.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Verasport  Proszę wejść na zegarku w: Ustawienia > Samsung Health > Pomiar > Poziom telnu we krwi w czasie snu (wyłączyć)

Screenshot_20220801_134547_shealth.png

Verasport
Explorer
Opcje
Nie mam takiej pozycji w zegarku oraz w telefonie. Przywróciłem ustawienia fabryczne na zegarku. Jednak nic to nie zmieniło.
0 Like