Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Fit3 aplikacja pogoda dostęp do lokalizacji

(Temat utworzony: 02-04-2024 02:29 PM)
848 Wyświetlenia
Petrus12
Explorer
Opcje

Cześć, czy ma ktoś problem z aplikacją pogoda na Fit 3? Dokładnie problem polega na wymuszaniu pytania o zgodę na dostęp do lokalizacji. Po każdym odejściu od telefonu, a tym samym zerwaniu połączenia na telefonie pojawia się pytanie o dostęp do lokalizacji pogody. Zaznaczam "brak zgody" ale pytanie i tak się powtarza jak wyżej.

14 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Zezwoliłeś aplikacji Wearable i Fit3 Plugin na ciągły dostęp do lokalizacji w telefonie?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Petrus12 A czy nie masz włączonego wyświetlania danych o pogodzie? Przykładowo przez jakiś widget? Zapewne musiałbyś go wyłączyć, bądź w ogóle wyłączyć powiadomienia o pogodzie na zegarku.

0 Like
DobbleGooble
Pathfinder
Opcje
1 podpowiedź. Zreseuj opaskę
2 podpowiedź. Zezwól w ustawieniach na dostęp do lokalizacji aplikacji Pogoda
3 podpowiedź. Wejdź w Galaxy Wearable, Ustawienia opaski, Pogoda, Ustawienia i tam jest Lokalizacja, i tam chyba trzeba potwierdzić swój wybór
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Widziałem ten post i sprawdzam to u siebie.
0 Like
tofisz12
First Poster
Opcje
Miałem dokładnie ten sam przypadek, telefon co chwilę wymuszał udzielenie zgody, nawet gdy udzieliłem (chociaż nie chciałem), to znowu wyskakiwało, że mam wyłączoną lokalizację! Ostatecznie, chcąc niechcąc wyłączyłem całkowicie aplikację pogoda i problem zniknął. Ale mega słabe jest wymuszanie od użytkownika czegoś na siłę, zwłaszcza, gdy np. nie chce się korzystać z aplikacji pogoda, bądź mieć non stop włączony gps.
0 Like
tofisz12
First Poster
Opcje
Chyba nie rozumiesz, że to chodzi o to, że nie chce się zezwalać na dostęp do lokalizacji, czy aplikacji pogoda. Także takie rady, by wszystko powłączać i dać dostęp do wszystkiego, to można sobie w buty włożyć.
0 Like
Petrus12
Explorer
Opcje
Wszystkie powyższe propozycję już prędzej próbowałem i nic. Musi to być kolejny błąd w sofcie opaski...
0 Like
DobbleGooble
Pathfinder
Opcje
Chodziło mi o toże trzeba zezwolić raz, włączyć pogodę na opasce(obok nazwy miasta powinno sie wyswietlic logo GPS) i potem wejsc w ustawienia i potem wylaczyc. U mnie zadzialalo i z fit3 i z fit2
0 Like