Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Fit e zawiesił się podczas parowania. Wyświetla kółko ładowania i numer: 444064.

(Temat utworzony: 30-05-2020 05:11 PM)
2368 Wyświetlenia
Personaa
Apprentice
Opcje

Po podłączeniu do ładowania, ściągnięciu aplikacji Wearable i Plugin przystąpiłam do parowania opaski z moim smartfonem marki Lenovo K6 note. Gdy to zrobiłam wyświetlił się numer: 444064 i kółko ładowania oraz opaska wibrowała non stop. Odczekałam kilka godzin, ale nic. Sprawdziłam w necie rady, żeby wyczyścić dane aplikacji Wearable i plugin, odinstalować i ponownie przejść przez proces instalacji i parowania. Niestety, nie zadziałało. Może to mój błąd , bo nie odczekałam wystarczająco długo, aż opaska się naładuje? Mój brat ma ten sam model Fit e i u niego ładowanie szybko postąpiło. Zamierzam odczekać aż bateria padnie, naładować opaskę ponownie i spróbować raz jeszcze. Jeśli miał ktoś ten sam problem i go rozwiązał to wiesz co masz zrobić. POMUSZ. Galaxy fit eGalaxy fit e

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Personaa  prosze ponownie podłączyc opaske do ładowania na conajmniej 10 minut (o ile wcześniej była naładowana)- jeżeli nie należy ja naładować do pełna i ponowić próbę sparowania z telefonem.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Personaa
Apprentice
Opcje

Mogę jeszcze nadmienić, że ekran opaski normalnie się wygasza, a po dotknięciu pokazuje bez zmian to samo.

0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Personaa  prosze ponownie podłączyc opaske do ładowania na conajmniej 10 minut (o ile wcześniej była naładowana)- jeżeli nie należy ja naładować do pełna i ponowić próbę sparowania z telefonem.

Personaa
Apprentice
Opcje
Tak też zrobiłam. Działa. Dziś rano ponownie przeszłam proces pobierania, instalowania itd. Jednak podczas aktualizacji oprogramowania natrafiłam na coś dziwnego. Jeśli ekran opaski wygasł, opaska nie mogła przejść aktualizacji. Musiałam patrzeć się w ekran i klikać go co chwilę, bo inaczej wyskakiwał błąd.
0 Like
Personaa
Apprentice
Opcje

received_614471365822310.jpeg

Galaxy fit e

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Personaa  Czyli rozumiem że obenie wsystko działa :smiling-face:

0 Like