Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy fit 2 nie liczy poprawnie kroków

(Temat utworzony: 16-02-2021 08:32 PM)
1876 Wyświetlenia
robson101
Explorer
Opcje

Witam
Mam galaxy fit 2 od grudnia, działał bardzo dobrze, nagle zaczął liczyc jakby 1/3 przebytych kroków i zegarek co jakiś czas się resetował, lub całkowicie wyłączał (zawsze aktulizowałem do najnowszego softu). Oddałem opaskę na gwarancję, po tygodniu otrzymałem nową, działała przez chwile, po aktualizacji do aktualnego softu znowu liczy jakąś znikomą ilość kroków.
  Czy to jest jakiś oficjalny problem i ciekawi mnie czy Samsung o tym wie i czy coś z tym zrobi ?
Chyba, że ktoś tutaj ma rozwiązanie na ten problem.
Pzdr :smiling-face:

0 Like
19 Odpowiedzi
zuchu84
Apprentice
Opcje
Potwierdzam. Po ostatniej aktualizacji nie zlicza wszystkich kroków, często kilkaset mniej niż telefon. Żeby spier.... soft urządzenia wartego 150zł to chyba robili go studenci na zaliczenie.
0 Like
robson101
Explorer
Opcje

Porażka totalna, mam nadzieje że to naprawią bo serwisowanie nie ma w takiej sytuacji sensu - napisałem wiadomości do Samsunga - moze kiedyś puszcza dobry soft

0 Like
zuchu84
Apprentice
Opcje
Dla mnie to już standard. w ciągu roku w s20 ultra zje....dwie aktualizacje po których nie działało 5G. Dopiero po ostatniej jak ręką odjął.
0 Like
bcrul
Explorer
Opcje
Identyczny problem doprowadził mnie do pasji, ale... Jest dostępna aktualizacja oprogramowania sgfit2. :smiling-face: Zainstalowałem i - mam nadzieję, że nie zapeszę - wydaje się liczyć kroki poprawnie (choć dodam, że moje testowanie trwa dopiero od kilku minut).
0 Like
robson101
Explorer
Opcje

U mnie jeszcze nie widać możliwości aktualizacji, mam nadziej, że szybko się pojawi j będzie dobrze działało :smiling-face: 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@bcrul, Czy możesz wstawić zrzut ekranu z informacją o aktualizacji lub podać jej oznaczenie ? Z tego, co widzę to dzisiaj została udostępniona tylko aktualizacja pluginu do wersji 2.2.10.21022441N.

Screenshot_20210317-141731_Galaxy Wearable.jpgScreenshot_20210317-142559_Galaxy Fit2 Plugin.jpg

0 Like
bcrul
Explorer
Opcje
takie coś

clipboard_image_1615988461091.jpg

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@bcrul, To jest najnowsza obecnie dostępna wersja oprogramowania, ale została ona udostępniona 31.12.2020 r. Po prostu dopiero dzisiaj ją zainstalowałeś.

https://doc.samsungmobile.com/SM-R220/EUE/doc.html

0 Like
robson101
Explorer
Opcje

To jest stara niedziałająca poprawnie wersja - czekamy dalej

0 Like