Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Fit3 sam się resetuje do ustawień fabrycznych

(Temat utworzony: 23-03-2024 12:56 PM)
1089 Wyświetlenia
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam!
Jestem posiadaczem Fit3 od premiery. Niestety po kilku dniach opaska zresetowała się w nocy (podczas śledzenia snu). Trzeba było zrobić od nowa całą konfigurację. Stało się to, również w dwa razy w ciągu dwóch tygodni tylko tym razem w ciągu dnia.
Ten sam problem zauważyłem kiedy opaska rozładowała się do 0% albo kiedy wyłączyłem opaskę na 5 minut. Występują, również inne problemy poruszne na forum: problem z czujnikiem tętna kiedy opaska leży na biurku, brak synchronizacji tętna, znikające kroki.

Czy ten problem występuje tylko u mnie czy to kolejny błąd oprogramowania? 

Żeby sprawdzić czy błąd występuje wystarczy wyłączyć opaskę na 10-20 minut i włączyć. (Nie występuje problem za każdym razem)
WCZEŚNIEJ WYKONAĆ KOPIĘ ZAPASOWĄ W GALAXY WEARBLE.

Opaska połączona z Galaxy A33 5G OneUI 6.0 Android 14 
Oraz najnowsza wersja Galaxy Werable, Samsung Health, Fit3 Plugin 

40 Odpowiedzi
Paweł2302
Pioneer
Opcje
Z każdym rokiem coraz gorsze produkty Samsung .
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Posiadam kilka urządzeń Samsunga i to pierwsze z którym są tak duże problemy zaraz po zakupie. Na poprzednim Fit2 zero problemów od nowości
Paweł2302
Pioneer
Opcje
Ja też posiadam starszy model samsunga A30s i działa idealnie. Kupiłem A54 5G i mam ciągle problemy !
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Również masz problemy z Fit3?
Paweł2302
Pioneer
Opcje
Nie używam, ale nie spodziewaj się jakości.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JasiuTV, Wyłączyłem opaskę na 10 minut i nic się nie stało. Proponuję zaczekać na aktualizację oprogramowania lub od razu udać się do serwisu. Jesteś pierwszym użytkownikiem, który zgłasza taki problem.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dziękuję za sprawdzenie. Zaznaczę jeszcze, że nie występuje to za każdym razem
0 Like
Adikkiel
Helping Hand
Opcje
Cóż, po pierwsze polecam zaktualizować Smartfona (Aktualizacja oprogramowania, oraz Google Play Services), potem napewno polecam wykonać kopię zapasową opaski, i poprostu poczekać na jej pierwszą aktualizację.
Athril
Pioneer
Opcje
U mnie się nie resetuje, ale co chwilę występują problemy z synchronizacją (apka pokazuje np 3000krokow a na opasce jest już 8k i żadne próby synchro nie działają) albo opaska nalicza mi dziennie po 80+ pięter....