05-05-2018 11:47 AM
Witam
Posiadam zegarek Gear S3 i mam problem z GPSem w Endomondo, działa tylko wtedy gdy jest połączony przez bluetooth z telefonem. Trening synchoronizuje się od razu przy podłaczeniu z telefonem tylko nie wyświetla mi mapa, co do prawidłowego naliczania kilkometrów to jeszcze tego nie sprawdziłem (zegarek posiadam od wczoraj).
Jakaś porada? Po to kupiłem zegarek, żeby biegać bez telefonu
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
01-09-2019 10:43 PM
Witam,
Mam podobny problem tel note 9 zegarek gear watch , do tej pory nie było problemów nagle przestał przesyłać i liczyć drogę. Mam info o godzinie długości treningu oraz tętnie ale nie mam mapki ani ilości km tutaj pokazuje --.
To już 2 x się zdarza ostatnio, jak zauważę to wyłączam trening, włączam bez żadnych zmian w ustawieniach i wszystko działa poprawnie. Po czym kilka dni później włączam endomonto i sytuacja się powtarza 😞
09-09-2019 06:22 PM
Cześć @Olimpppia,
Na początku sprawdź, czy problem występuje również w innej aplikacji np. Samsung Health.
Zmień też ustawienia lokalizacji na: Ustawienia > Połączenia > Lokalizacja (musi być włączona) > Metody - GPS i sieci bezprzewodowe.
Daj znać jakie są efekty.
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
17-07-2020 09:18 AM
Też miałem ten sam problem tylko z Endomondo inne aplikacje z gps-em działają ( zegarek nie połączony z telefonem. Pomogło następujące działanie wejdź ustawienia\aplikacje\uprawnienia\aplikacje systemowe\gps-log-service włącz lokalizacja, osobiście włączyłem wszystko co w tym menu się znajdowało i działa, od razu po uruchomieniu endomondo łączy się z gps-em
17-07-2020 11:25 AM
@Adik79 Dzięki za informacje 👍