Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

EKG i ciśnienie krwi dostępne w Polsce.

(Temat utworzony: 26-01-2021 08:08 PM)
8396 Wyświetlenia
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Samsung udostępni EKG w Polsce w najbliższych dniach dla Galaxy Watch Active 2 oraz Galaxy Watch 3 🙂🙂🙂.

Szczegóły w linku:

177 Odpowiedzi
jur5
Explorer
Opcje

Ja jeszcze nie jestem na etapie rozczarowania, ja jestem na etapie czekania na rozczarowanie po uzyskaniu możliwości zainstalowania aktualizacji.😄

cyberman
Troubleshooter
Opcje
🤣🤣🤣🤣
0 Like
jur5
Explorer
Opcje

Screenshot_20210220-104301_Watch Active2 Plugin.jpg

 Samsung, co to ma znaczyć? Testujesz moją cierpliwość, czy wytrzymałość stalowej obudowy? 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MaŁy_RaDeK, z tego co widzę to posiadasz wariant zegarka o oznaczeniu ERA. Jeżeli się nie mylę to w Polsce dla zegarków powinien być wariant XEO. Wariant można sprawdzić dopiero w momencie pobierania aktualizacji więc pozostali użytkownicy nie sprawdzą dopóki nie otrzymają aktualizacji.

Screenshot_20210218-113510_Watch Active2 Plugin.jpg

Z tego co widziałem to kilka osób otrzymało aktualizację. Jeżeli jesteście w posiadaniu takiego zrzutu ekranu jak powyżej to dajcie znać jaki posiadacie wariant zegarka.

Możliwe, że ze względu na inny wariant zegarka i telefonu nie ma możliwości pobrania aplikacji Samsung Health. Jednak to tylko moje domysły.

MaŁy_RaDeK
Navigator
Opcje

Wystarczyło trochę pokombinować i jest... 

Teraz tylko muszę wykombinować ciśnieniomierz żeby skalibrować z zegarkiem...

BP też działa. 👍

20210220_133436_461.jpg

20210220_133348_459.jpg

20210220_133405_460.jpg

20210220_133441_462.jpg

Musimy poczekać aż Samsung udostępni nam oficjalnie apkę na telefon. A tym czasem pozostaje kombinować... 

Też mnie zdziwiło ERA, ale kupiony w Brand Store. Przyjąłem, że tak ma być. Może to ze względu na wersję Under Armor?

0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje

Ja myślę że wytrzymałość stalowej obudowy 😀

Jak to zrobiłeś?
jur5
Explorer
Opcje

To idę szukać pięciokilowego młotka. 😂

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MaŁy_RaDeK  napisał(a):
Też mnie zdziwiło ERA, ale kupiony w Brand Store. Przyjąłem, że tak ma być. Może to ze względu na wersję Under Armor?

Nie mam pomysłu. Możliwe, że jest tak jak napisałeś. Wariant ERA jest dla wersji Under Armor.

MaŁy_RaDeK
Navigator
Opcje
Nie wypada mi mówić na oficjalnym forum Samsunga. 🤣🤣🤣
0 Like
ThePersej
Apprentice
Opcje
u mnie na gw3 sm-r845f nadal brak aktualizacji
0 Like