23-06-2019 09:51 PM — edytowano 23-06-2019 09:53 PM
Witajcie!
Od jakiegoś czasu zauważyłem że mój Gear S3 dziwnie się zachowuje. Mam wrażenie, że problemy zaczęły się pojawiać po ostatniej aktualizacji softu.
Po 1 (mniejszy problem): mam wrażenie graniczące z pewnością, że S Health zawyża kroki. Wcześniej zdarzały się dni że bez dodatkowej aktywności nie realizowałem celu. Teraz zdarza się, że po wyjściu z pracy dostaję powiadomienie, że cel został zrealizowany.
Po 2 (większy problem): gdy biegam z aplikacją Endomondo zegarek nie liczy dystansu. Co ciekawe, po zakończonym treningu widzę trasę jaką przebiegłem, więc GPS zdaje się działać, mimo to dystans nie jest liczony. Co jeszcze ciekawsze gdy telefon jest sparowany z zegarkiem dystans się nalicza, ale przecież nie po to kupowałem zegarek, żeby biegać mając telefon przy sobie?
Doradźcie proszę co mogę zrobić. Czy ta ostatnia aktualizacja faktycznie jest odpowiedzialna za ten cały bałagan? Obawiam się, że serwis stwierdzi że wszystko ok, a w tym momencie zegarek dla mnie jest właściwie bezużyteczny.
Z góry bardzo dziękuję za rady.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
16-07-2019 05:00 PM
Świetnie, że udało się rozwiązać problem.