Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Dźwięk w Galaxy Watch Active

(Temat utworzony: 17-04-2019 08:53 AM)
15771 Wyświetlenia
Martula_33
Explorer
Opcje

Witam,czy tylko ja mam problem z dźwiękiem w zegarku? Przy włączonym budziku działa tylko wibracja,taka sama sytuacja ma miejsce po włączeniu funkcji "znajdź mój zegarek".Stąd moje pytanie czy to normalne,czy jednak taki urok zegarka,że działa tylko wibracja?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM  napisał(a):

@kamil40013  Nie ma wbudowanego głosnika?

Galaxy Watch Active nie posiada wbudowanego głośnika.

1234.JPG

Dźwięku można słuchać tylko przez połączony zestaw słuchawkowy Bluetooth.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
12 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Martula_33  Taka sytuacja może nastąpić jeżeli mamy sparowany zegarek z telefonem  i jest on wyciszony wtedy zegarek będzie również wyciszony. 

Martula_33
Explorer
Opcje

Dźwięk w telefonie włączony a w zegarku mogę wybrać tylko wibrację lub całkowite wyciszenie.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Martula_33  Wejdź do aplikacji Galaxy Wearable i do zakładki "Dzwięk i Wibracja". 

Sprawdź czy nasz prawidłowo ustawione pierwsze  trzy opcje: "Tryb dźwięku",  "Wibracje  z dźwiękiem" oraz "Głośność". Screenshot_20190417-090657_Galaxy Watch PlugIn.jpg

Martula_33
Explorer
Opcje

Wszystko włączone poprawianie A mimo to głosu nadal brak.

0 Like
Martula_33
Explorer
Opcje

Tak właśnie mi ten zegarek mi chodzi...

Trochę to dziwne bo funkcja "znajdź mój zegarek" mija się wtedy z celem

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Martula_33  napisał(a):

Dźwięk w telefonie włączony a w zegarku mogę wybrać tylko wibrację lub całkowite wyciszenie.

@Martula_33   W zegarku w zakładce "Dzwięk i wibracje" > "Tryb dzwięku"- nie masz tam opcji "Dzwięk"?

Poniżej jeszcze jest zakładka "Głośność" sprawdź tam czy nie masz wyciszonych powiadomień.Screen_20190417_093959.png 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Martula_33  Doprecyzuj o jakie urządzenie chodzi, ponieważ jeżeli Galaxy Watch Active to raczej  będzie posiadał trochę inny rodza wbudowanego głośnika. Nie można przez niego prowadzić rozmów telefonicznych ale powinien wydobywać dzwięk powiadomień.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013  Nie ma wbudowanego głosnika? Pytam ponieważ uzyskałem informacje że Galaxy Watch Active posiada głośnik lecz nie można przez niego prowadzić np. rozmów telefonicznych, ale powiadomienia dzwiękowe są dostępne.

0 Like
Martula_33
Explorer
Opcje

Galaxy Watch Activ Sm-r 500.

0 Like