Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień z aplikacji FB, Instagram i SMS

(Temat utworzony: 22-07-2019 11:31 AM)
1285 Wyświetlenia
syncwoman
First Poster
Opcje

Od jakiegoś czasu posiadam zegarek Galaxy Watch 42 mm i na codzień jest sparowane z telefonem iPhone XS. Kupując go liczyłam się z tym, ze zakres działających opcji przy połączeniu z tym telefonem będzie okrojona i już się przyzwyczaiłam do tego, ze nie wyskakują mi powiadomienia SMS, FB i Instagram, natomiast cała reszta innych aplikacji bez problemu.

Nie przeszkadzało mi to do momentu gdy znajoma miesiąc po mnie zakupiła ten sam zegarek, połączyła ze swoim iPhonem 7 i nagle okazało się, ze bez problemu otrzymuje powiadomienia nie tylko z aplikacji Whatsapp, ale też SMS, FB i Instagram, czego u mnie nigdy nie było.

Pytanie z czym jest to związane, czy zegarek lepiej współpracuje ze starszymi modelami iPhone, czy jest jakaś różnica w oprogramowaniu, a może po prostu coś ja mam zablokowane?

0 Like
1 Odpowiedz
RadekK
Hotshot
Opcje

Cześć @syncwoman,

Nie słyszałem, aby były jakiekolwiek ograniczenia co do otrzymywania powiadomień z takich aplikacji jak WhatsApp czy FB/Instagram w nowszych modelach Iphone, natomiast faktem jest, że nie mam takiego telefonu, aby to zweryfikować.

Jesli wejdziesz w aplikację "Galaxy Watch" na telefonie, wybierzesz zakładkę "Ustawienia" i przejdziesz do "Powiadomienia", aplikacje takie jak WhatsApp są tam wyświetlone?

Polecam przeinstalować aplikacje na telefonie i połączyć urządzenia ponownie pamiętając, o udzieleniu wszystkich zgód, o które zapyta telefon.

0 Like