Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria w Watch Active

(Temat utworzony: 02-07-2020 09:25 AM)
5067 Wyświetlenia
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ostatni kupiłem Galaxy Watch Active i bateria starcza mi na 1 dzień pracy. Czemu taki krótki czas pracy? 
Przejdź do rozwiązania
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
oto stan baterii, posiadam Go do wtorku
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kacper2 tak to. Teraz już widzisz, co najbardziej zżera baterię - SH. Musisz skorygować ustawienia aplikacji.

Prośba na przyszłość, wstawiaj grafiki normalnie, korzystając z ikony aparatu na górnej belce edytora postów.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
IgorM
Navigator
Opcje
Na pewno masz zainstalowaną najnowszą wersje oprogramowania? Sprawdzałeś aktualizacje w Galaxy Wearable?
Kamilos566
First Poster
Opcje

Witam.Posiadam zegarek galaxy watch active 2 lte i mam problem z baterią jak pewnie wielu z was, ale u mnie to są chyba jakieś ***** odnośnie trzymania bateri. Zegarek naładowałem na 100% o godzinie 20 i położyłem go na stole, rano wstaje po 12 godzinach stan bateri 41% 🙄🙄 funkcje takie jak puls wykrywanie treningów kroki itp są wyłączone.Czy to normalne że by przez noc nie używania zegarka poziom bateri tak6sie czerpał?? 

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kamilos566 a można było nie zakładać kolejnego tematu o tym samym. 😞 Wystarczyło skorzystać z forumowej wyszukiwarki, wpisać hasło bateria, poczytać i ewentualnie dopisać się w jednym z tematów. 😕

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
HOK1
Journeyman
Opcje

Mam ten sam problem:(

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@HOK1  Próbowałeś zastosować powyższe wskazówki?

HOK1
Journeyman
Opcje

Tak i zobaczę czy coś da radę.

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@IgorM Tak mam najnowsze. Bateria po czasie zaczeła trzymać dłużej

0 Like