Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Bateria w galaxy watch fe

(Temat utworzony: 08-07-2024 09:14 PM)
1903 Wyświetlenia
poko123
Helping Hand
Opcje
Cześć dzisiaj zakupiłem galaxy watch fe i po pierwszym pełnym ładowaniu nie wytrzymał nawet dnia czy to prawda że bateria przez pierwsze dni użytkowania uczy się a potem jest wszystko ok . Pozdrawiam 😀😀😀
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak, bateria uczy się naszego użytkowania bodajże około tygodnia. Po tym czasie na pewno będzie działał dłużej. Ale faktycznie w tym modelu bateria nie jest zbyt duża.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
Krystian970403
First Poster
Opcje
W tym zegarku jest bardzo słaba bateria więc to normalne,że nie wytrzyma ci całego dnia
0 Like
poko123
Helping Hand
Opcje
Ok rozumiem dzięki bardzo 😉
0 Like
Rozwiązanie
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak, bateria uczy się naszego użytkowania bodajże około tygodnia. Po tym czasie na pewno będzie działał dłużej. Ale faktycznie w tym modelu bateria nie jest zbyt duża.
poko123
Helping Hand
Opcje
Ok dzięki już się martwiłem że mi dnia nie wytrzyma ale ok trzeba tylko poczekać 😀
Irek86PL
First Poster
Opcje
Hej, jak po tym czasie sprawuje się bateria? Warto kupić ten zegarek ?
poko123
Helping Hand
Opcje
Cześć nawet Ok wytrzymuje około półtora dnia z wyłączeniem na noc ogólnie zegarek warty uwagi 😉
0 Like
poko123
Helping Hand
Opcje
Jedyny minus to grube ramki 😔
0 Like
Shishinrie
Student
Opcje
W moim bateria na początku trzymała 1 dz i 9 godzin i z każdym ładowaniem przy 100% spadało coraz niżej. Po 4 dniach 100% baterii wytrzymywała już 21 godzin. Masarka.
klakier7
First Poster
Opcje
ile sie zegarek ładuje do 100%? Bo jak w godzinę to nie ma tragedii ale więcej to lipa
0 Like