02-09-2017 06:28 PM
Witam.
Od kilku dni bateria w moim gear s3 strasznie szybko się rozladowywuje. Zegarka używam chyba od ponad 6msc i nigdy takiej sytuacji nie bylo. Wydaje mi się że zaczęło się to dziać od ostatniej aktualizacji shealth. Teraz bateria wytrzymuje maksymalnie ok 28h gdzie zawsze do 60-72h dawała radę. Kładę się z 58% a rano po 8h jest 15%.
Zegarek próbowałem zresetować do ustawień fabrycznych ale sytuacja wygląda tak samo. Ktoś też ma takie wrażenie że po ostatniej aktualizacji dzieją się jakieś cuda z baterią?
Pozdrawiam.
05-09-2017 08:37 AM
Witam.
Problem dotyczy również mojego zegarka a czytając inne fora wielu innych. Mój wytrzymywał na baterii 3-4 dni, po aktualizacji nie ma szans na 2 dni. Uważam, że posiadamy teraz niesprawne urządzenia. Mam nadzieję, że Samsung coś z tym zrobi bo w przeciwnym razie tylko serwis.
05-09-2017 08:38 AM
Reset do ustawień fabrycznych u mnie także nic nie daje. Zegarek mam od 6 miesięcy
05-09-2017 08:46 AM
Tragedia jakas 😕 Jak dokladnie sprawdziłem to ja mam zegarek 4msc ale bateria trzymała 3 dni jak nic a teraz nie daje rady nawet 24h 😔 W tym momencie nie jestem w stanie normalnie z niego korzystać. Musiałbym nosić przy sobie ładowarkę 😕 Dobrze że ktoś też zgłasza bo już miałem zamiar wysyłać na serwis ale w takim wypadku to nie ma sensu.