Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria galaxy watch 6

(Temat utworzony: 04-08-2023 09:29 AM)
7164 Wyświetlenia
russso
Journeyman
Opcje
Witam. Bardzo Was proszę o pomoc co jest z tymi Usługami Google Play bo bardzo mi drenuje baterie.

image

0 Like
91 Odpowiedzi
titiller
Explorer
Opcje
U mnie ten sam problem. W poprzednim zegarku gw5 bateria nie trzymała rewelacyjnie, ale dużo dłużej niż w gw6, właśnie przez aktywność usług google play. U mnie po pełnym naładowaniu, zegarek wytrzymał nieco ponad 1d, a tyle zeżarły usługiScreenshot_20230806_121521_1000029941_1691317154.png
Vadatajs87
Apprentice
Opcje
SameScreenshot_20230806_131623_Galaxy Watch6 Manager.jpg
0 Like
slawoLord
Voyager
Opcje
Umnie podobnie google play żre baterie
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@russso@AnnMarii@Jhomek@titiller@Vadatajs87@slawoLord, możecie zgłosić błąd w następujący sposób z poziomu telefonu Samsung: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

maciekd
First Poster
Opcje
Dołączam się do posta. Mam ten sam problem
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@maciekd Prześlij raport o błędach, ale wcześniej przeczyść dane aplikacji - możliwe, że to jakiś błąd aplikacji:

Ustawienia > Aplikacje > Usługi Google Play > Pamięć/Domyślna pamięć > Wyczyść Dane.

0 Like
mikoszy
Apprentice
Opcje
Witam, orientuje się ktoś ile wytrzymuje bateria w 6 classic bo chce zmienić z 4 i nie wiem czy się opłaca 
0 Like
Jhomek
Pioneer
Opcje
Zależy kto czego używa, ja mam cały dzień AOD oraz mierzenie pulsu. Wyłączony stres, pomiar tlenu i nie wytrzymuje dwóch dni. Jeździłem na rowerze z trackerem na zegarku i po 6h miał 10% więc w porównaniu do watcha 5 pro jest tragedia z baterią, ale w porównaniu do 4 classic jest troszkę lepiej. Mam wersję 6 Classic 47mm LTE
0 Like
mikoszy
Apprentice
Opcje
Dzięki za odp to raczej się nie zdecyduję skoro tylko lekka poprawa z 4
0 Like
Klubowy78
Navigator
Opcje

Posiadam GW6 Classic 47mm bez LTE, poprzedni był GW4 też bez LTE. Intensywnie pracuję, śpię z nim. Jedynie co mam wyłączone, to AOD i czujnik chrapania, a reszta działa tak jak w poprzedniku -pomiar tętna, sen, tlen, stres, itp. Ładuję go codziennie wieczorami, tak 18/19, po całym dniu kładę w podobnej porze na ładowarkę, mając do 50% baterii. P całym dniu z GW4, na baterii wychodziło trochę mniej.

0 Like