23-07-2020 11:59 AM
Witam. Mam taki problem gdyż zmieniłem telefon przumusowo z S7 EDGE na jakieś badziewie xiaomi mi 2 i sparowalem zegarek z telefonem. Zegarek wykonał reset dla nowego urzadzenia a w telefonie zainstalowały sie aplikacje wearable i inne. No i od tego czasu przestał mi działać alarm / budzik na zegarku. Alarm jest ustawiony na telefonie, nie na zegarku, ale nie przenosi się to na zegarek i nie dzwoni. To było świetne rozwiązanie a teraz musze szukac telefonu po szafce telefonu zamiast jednym przyciskiem zegarka wyciszyc telefon. Czy opcja ta znikła, dlatego ze to nie jest telefon Samsung?
Dziekuje za odpowiedz.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
24-07-2020 02:58 PM
@Pietryk, O ile dobrze pamiętam to funkcja przekazywania alarmu z telefonu na zegarek działa tylko z urządzeniami Samsunga. Jeśli w aplikacji Galaxy Wearable w zakładce powiadomienia nie widzisz aplikacji odpowiadającej za budzik, to znaczy, że ta funkcja nie jest dostępna.
W takim przypadku pozostaje ustawienie budzika bezpośrednio w zegarku, który nie będzie powiązany z telefonem.
23-07-2020 11:00 PM
@kamil40013 @PrzemekM Pomożecie ?
23-07-2020 11:04 PM
@Pietryk czy powiadomienia dla alarmu są aktywne w aplikacji Wearable?
24-07-2020 02:58 PM
@Pietryk, O ile dobrze pamiętam to funkcja przekazywania alarmu z telefonu na zegarek działa tylko z urządzeniami Samsunga. Jeśli w aplikacji Galaxy Wearable w zakładce powiadomienia nie widzisz aplikacji odpowiadającej za budzik, to znaczy, że ta funkcja nie jest dostępna.
W takim przypadku pozostaje ustawienie budzika bezpośrednio w zegarku, który nie będzie powiązany z telefonem.
04-08-2020 02:31 PM
Mysle ze wlasnie tak jest jak piszesz. Sorka za dluga odpowiedz ale bylem na urlopie.