Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Alarm / budzik w S3 Frontier

(Temat utworzony: 23-07-2020 11:59 AM)
771 Wyświetlenia
Pietryk
Student
Opcje

Witam. Mam taki problem gdyż zmieniłem telefon przumusowo z S7 EDGE na jakieś badziewie xiaomi mi 2 i sparowalem zegarek z telefonem. Zegarek wykonał reset dla nowego urzadzenia a w telefonie zainstalowały sie aplikacje wearable i inne. No i od tego czasu przestał mi działać alarm / budzik na zegarku. Alarm jest ustawiony na telefonie, nie na zegarku, ale nie przenosi się to na zegarek i nie dzwoni. To było świetne rozwiązanie a teraz musze szukac telefonu po szafce telefonu zamiast jednym przyciskiem zegarka wyciszyc telefon. Czy opcja ta znikła, dlatego ze to nie jest telefon Samsung?

Dziekuje za odpowiedz. 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pietryk, O ile dobrze pamiętam to funkcja przekazywania alarmu z telefonu na zegarek działa tylko z urządzeniami Samsunga. Jeśli w aplikacji Galaxy Wearable w zakładce powiadomienia nie widzisz aplikacji odpowiadającej za budzik, to znaczy, że ta funkcja nie jest dostępna.

Screenshot_20200724-145404_Galaxy Watch PlugIn.jpg

W takim przypadku pozostaje ustawienie budzika bezpośrednio w zegarku, który nie będzie powiązany z telefonem.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kamil40013  @PrzemekM  Pomożecie ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Pietryk czy powiadomienia dla alarmu są aktywne w aplikacji Wearable?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pietryk, O ile dobrze pamiętam to funkcja przekazywania alarmu z telefonu na zegarek działa tylko z urządzeniami Samsunga. Jeśli w aplikacji Galaxy Wearable w zakładce powiadomienia nie widzisz aplikacji odpowiadającej za budzik, to znaczy, że ta funkcja nie jest dostępna.

Screenshot_20200724-145404_Galaxy Watch PlugIn.jpg

W takim przypadku pozostaje ustawienie budzika bezpośrednio w zegarku, który nie będzie powiązany z telefonem.

Pietryk
Student
Opcje

Mysle ze wlasnie tak jest jak piszesz. Sorka za dluga odpowiedz ale bylem na urlopie.

0 Like