Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy Watch5 | Watch5 Pro

(Temat utworzony: 14-08-2022 01:02 PM)
12948 Wyświetlenia
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W tym temacie zachęcam wszystkich do informowania oraz prowadzenia dyskusji odnośnie aktualizacji oprogramowania, dla zegarków z serii Galaxy Watch 5.

a.jpeg

Zegarki w przeciwieństwie do telefonów dalej są sprzedawane z kodem regionu XEO i to tego regionu tyczą się poniższe linki.

Galaxy Watch5:

Galaxy Watch5 Pro:

Przydatne linki:

194 Odpowiedzi
Marek Ko
Pioneer
Opcje

Niech pojawiają się jak najszybciej, bo dziś kupiłem Watch 5 Pro LTE i juz mam pierwsze problemy z Goolge Pay

AleksanderW
Apprentice
Opcje
Pewnie nie możesz dodać karty ?
Marek Ko
Pioneer
Opcje
To jest stary post już od kilku dni po zgłoszeniu do supportu google Pay po 2 dniach naprawili problem
0 Like
AleksanderW
Apprentice
Opcje
Tak wiem ale mam podobny problem. Ale tez juz chyba znalazłem rozwiązanie , tylko muszę poczekać 2 dni.
Sorki za zamieszanie i pozdrawiam.
0 Like
nesiasps
Voyager
Opcje

na 5pro pojawiła się aktualizacja:) poprawa stabilności i niezawodności, GPS:)

nesiasps
Voyager
Opcje
Update..Screenshot_20220907-085812_Galaxy Watch5 Manager.jpg
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Potwierdzam. Na ten moment oprogramowanie jest dostępne do wszystkich modeli oprócz wersji z LTE.

Aktualizacja 1Aktualizacja 1Fabryczne AVG6Fabryczne AVG6AVH6AVH6

W nowym oprogramowaniu naprawiono błąd z samoczynnie wyłączającą się po kilku sekundach latarką.

Marek Ko
Pioneer
Opcje

Może dlatego, że wersja LTE nie ma błędów do poprawy hehe. A już myślałem, że zegarek będzie mi jeszcze lepiej działał, a tu brak aktualizacji na wersję LTE

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marek Ko, Generalnie wersje LTE odkąd pamiętam, otrzymują aktualizacje z około dwu tygodniowym lub miesięcznym opóźnieniem. Nie pozostaje nic innego jak czekanie.