Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zákaznické karty

(Téma vytvořeno: 06-01-2021 04:28 PM)
1394 Zobrazení
Mišel
Apprentice
Možnosti
Prosím používáte v hodinkách nějakou aplikaci na zákaznické karty? Viděla jsem to hodně u iPhone tak jestli má něco i Samsung? Děkuji 
0 Like
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den,

používal jsem Discount cards wallet: https://galaxystore.samsung.com/geardetail/com.wslava.discountwallet 

2021-01-06 16_43_33-Window.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Mišel Na tohle je asi lepší aplikace Gogle Pay v telefonu.  Mají slušnou databázi obchodů a navíc se to uloží do účtu a mám to přístupné napříč telefony, a pro mě je rychlejší karty najít v telefonu než na hodinkách.  Ale třeba aplikaci, kterou doporučil kolega budete spokojen. 

fajnsnek2
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

@fajnSnek Také po různých pokusech s aplikacemi na zákaznické karty nakonec používám aplikaci Google Pay v telefonu a jsem s ní nejvíce spokojený. Na hodinky to ale nešlo. Pokud by tedy bylo zadání pouze hodinky, tak by návrh od @Libb mohl být to pravé. Já ale zůstávám u Google Pay v mobilu.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

V mobilu nedám dopustit na aplikaci Stocard. Vzhledem k tomu, jak se Google chová (sběr dat, časté rušení služeb) se mně nechce mu svěřovat další informace.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Mišel
Apprentice
Možnosti
v mobilu mam taky stocard, chtěla jsem nějakou do hodinek :smiling-face:
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Doporučuji také Discount cards wallet. Do hodinek si nahraju ty karty, které potřebuji. Aplikace mám navíc vlastní pomůcku (Widget), kterou si dám na konec všech widgetu. Vždy tam pak rychle přejedu díky lunetě a karta s čárovým kódem je připravena.
DeanaW
First Poster
Možnosti
Stocard mi funguje ve Watch 5 🙂
0 Like