Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

GW & Google peněženka

(Téma vytvořeno: 15-03-2024 08:59 AM)
475 Zobrazení
malmil
Pioneer
Možnosti

Zdravím komunitu,

od té doby co do peněženky na hodinky přidali i věrnostní karty po spuštění se projedou na displeji všechny platební karty a náhodně se jedna z nich vybere k placení. Proces je skutečně asi náhodný, nepodařilo se mi zjistit žádnou logiku ve výběru karty. Nemáte někdo povědomost jestli jde nějak předvybrat kartu?

P.S.

Máte zkušenosti se Samsung peněženkou? Bude fungovat i v našich luzích a hájích?

A ještě, nedají se vypnout věrnostní karty v GW? V MT je chci.

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tady doporučím vymazat data aplikace Google Pay či přeinstalovat a poté karty nahrát znovu. Mohlo by se to zase chytnout.

Neproběhla nedávno nějaká aktualizace u Vás, která by to způsobila? U mě cca před týdnem, ale beze změny.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
malmil
Pioneer
Možnosti

Takže jsem to kompletně vymazal a přeinstaloval a stejné, tak jsem vymazal věrnostní karty a už to zase funguje jak má. Takže Google za mě :-(. 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @malmil 

Co se týká funkce Samsung peněženky, tak o dostupnosti v naší zemi nemáme bohužel konkrétní informace.

Co se týká Google peněženky, tak co se týká platebních karet, tak nebylo nutné zvolit karty z telefonu které mají být v hodinkách? Bohužel již delší dobu Galaxy Watch nepoužívám, takže by mohl poradit kolega  @potasm 

fajnsnek2
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @malmil 

máte v telefonu nastavenou výchozí kartu pro bezkontaktní platby? Jakmile pak spustím Google Pay na hodinkách, tak mi do popředí právě vyjede ta výchozí nastavená karta. Teď jsem to několikrát zkoušel a funguje.

Kartu výchozí nastavíte v telefonu, v aplikaci Google Pay, kde rozkliknete Vámi vybranou kartu, poté svislé tři tečky a nastavit jako výchozí.

Co se týče Samsung peněženky, ta v naší zemi není dostupná a pravděpodobně ani nebude, nahrazuje ji právě Google Pay.

malmil
Pioneer
Možnosti

No to právě nastavené mám a dlouho to fungovalo bez problémů. 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Nastavení výchozí karty je přes menu 3 tečky a pak viz obrázek. Ohledně hodinek, je to asi všechno nebo nic. Osobně používám aplikaci Stocard, která mně přijde přehlednější a funguje stále stejně už dlouhé roky, zatímco u Google jeden nikdy neví, co kdy změní nebo zruší. Samsung peněženka tady jede jen ohnutím přes Německo a platit s ní pak nejde a pokud to někdo zvládne, tak opět, může to vzápětí přestat fungovat.

Screenshot_20240315_092213_Google Play services-zm.jpg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tady doporučím vymazat data aplikace Google Pay či přeinstalovat a poté karty nahrát znovu. Mohlo by se to zase chytnout.

Neproběhla nedávno nějaká aktualizace u Vás, která by to způsobila? U mě cca před týdnem, ale beze změny.

JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Tak já mám Wallet v hodinkách od telefonu odděleně, takže mám v obou jiné karty. Ale používám jen platební, na věrnostní mám také Stocard, jak píše kolega @Libb.
malmil
Pioneer
Možnosti

Jak jsem psal, tak od doby co se najednou začaly objevovat i věrnostní karty na hodinkách. Na MT v peněžence byly "odjakživa". 

Tak jsem to pro jistotu překontroloval a ta co má být výchozí také je. Tak mě chtě nechtě čeká ten reinstal. 

0 Like
Řešení
malmil
Pioneer
Možnosti

Takže jsem to kompletně vymazal a přeinstaloval a stejné, tak jsem vymazal věrnostní karty a už to zase funguje jak má. Takže Google za mě :-(. 

0 Like