Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Wearable

(Téma vytvořeno: 01-01-2024 10:12 PM)
3341 Zobrazení
1v4n4
Explorer
Možnosti
Zdravím, funguje vám aplikace wearable?
Už několik hodin mi nejde spustit a hodinky se mi nepřipojí k telefonu.
Zkoušela jsem reset obou zařízení i odinstalaci.
Mám nejnovější aktualizace na obou zařízeních.
Telefon S22 Ultra a hodinky Watch4.

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @1v4n4
u nás bez problémů.
S23U a Watch5
Flip5 a Watch6 Classic
Většinou pomůže promazat data aplikace Wearable, ale pokud jste provedla odinstalaci, tak je to prakticky totožné. Nejde to z ničeho nic nebo proběhla např. nějaká aktualizace aplikace? Případně zkusit počkat do druhého dne, jestli se to nevzpamatuje.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
@1v4n4 @Pasis
můžete tedy zkusit stáhnout starší verzi aplikace z níže uvedeného odkazu. Mohlo by pomoci.

https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Galaxy+Wearable+

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
43 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @1v4n4
u nás bez problémů.
S23U a Watch5
Flip5 a Watch6 Classic
Většinou pomůže promazat data aplikace Wearable, ale pokud jste provedla odinstalaci, tak je to prakticky totožné. Nejde to z ničeho nic nebo proběhla např. nějaká aktualizace aplikace? Případně zkusit počkat do druhého dne, jestli se to nevzpamatuje.

1v4n4
Explorer
Možnosti
Aktualizace mám i systémové i aplikací a stále to nejde.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pokud se to nerozjede ani během zítřka, napadá mě ještě stáhnout jinou verzi aplikace.

0 Like
Pasis
Apprentice
Možnosti
Taky mi to nejde. Hodinky po mně chtěli aktualizaci. Chtěl jsem otevřit aplikaci werable a nic. Jen se tam točí ty tečky. Aplikace přeinstalovaná, hodinky jsem dal do továrního nastavení a teď je nemůžu ani připojit. Aplikace pořád nefunguje. Tel galaxy s23Ultra a hodinky watch 4 classic
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
@1v4n4 @Pasis
můžete tedy zkusit stáhnout starší verzi aplikace z níže uvedeného odkazu. Mohlo by pomoci.

https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Galaxy+Wearable+

0 Like
Pasis
Apprentice
Možnosti
Ještě jednou jsem aplikaci odinstaloval komplet a zkusil tu starší verzi. Hodinky se připojili a stáhla se i aktualizace hodinek. Takže děkuji.
Fext
Pioneer
Možnosti
U mne nefunguje wearable od dnešního rána v kombinaci A54 a Watch 6 Classic. Buds2 to vidí.
Na telefonu došlo k aktualizaci dnes ráno, takže u mne je příčina jasná: poslední update telefonu.

Edit: Health na sebe -nějak- vidí, ale hodinky i telefon se shodují v tom, že nejsou vzájemně připojené. Reinstalace Wearable nepomohla - a NE, nehodlám dělat jakýkoli větší zásah a přijít tak eventuálně o doposud fungující propojení Health aplikací.
0 Like
Sarusia
First Poster
Možnosti
Mám stejný problém, aplikace v telefonu nejde od včera otevřít. Mám s23 a watch4. Vypadá to, že hodinky jsou sparovane, ale některé notifikace mi to nezobrazuje vůbec
0 Like
Fext
Pioneer
Možnosti
V anglofonních diskuzích jsem našel workaround.
Je třeba manuálně nastavit telefon na loňské datum, pak dojde k obnovení připojení k hodinkám.
Dnešní update s tím neměl nic společného.
Je otázka, jak to bude z dlouhodobého hlediska, ale u mne toto zabralo.

Edit: a funguje to i po návratu na dnešní datum.
Tohle ovšem udělat jen tam, kde v telefonu nejsou žádné korporátní politiky a nastavení tam to fungovat asi nebude.