Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Wearable s Galaxy Watch 5 pro lte, O2 esim

(Téma vytvořeno: 22-09-2022 06:42 PM)
754 Zobrazení
DJarin
Journeyman
Možnosti
Mám problém s nastavením, respektive přidání esim ve Wearable do Galaxy Watch 5 pro lte.
Už při Galaxy Watch4 Classic lte jsem měl stejný problém. Do teď jsem si myslel, že pomohlo odinstalovat Wearable a spárovat znovu hodinky. Bohužel to tak není, protože u 5ek to nejde.
U volby operátora v nastavení opera mě to píše 'ups něco se pokazilo, volejte....'
Ani v O2 nevědí a u Samsung servis také ne.
Mám hodinky za 13,000,-. které splňují bez esim to samé čp náramek za 1,500,-. Kvůli tomu je opravdu nemám. Několikrát jsem odinstalovat Wearable i hodinky do továrního. Jsem v koncích a dochází trpělivost. 
0 Like
16 Odpovědi
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

Těžko radit.  Měl jsem 4ky teď mám 5ky a nikdy jsem nekupoval u operátora a vždy mi esim slapala a  to jak u tmobile tak Vodafonu.  Je pravda že u Vodafonu jsem musel aktivovat VoLte bez toho to nešlo. 

Chtěl jsem využít o2 kvůli stejnému číslu ale bohužel mám tarif který to nepodporuje.  

Samsung S25 ultra 1tb silver
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Měl jsem stejný problém u SGW4LTE. Nikdo mi nedokázal poradit, ani technici O2. Ve finále jsem odebral v telefonu druhou SIM (eSIM) takže telefon měl pouze fyzickou SIM. Pak se mi podařilo přes web O2 zaregistrovat resp. nahrát eSIM do hodinek. Jednalo se o stejné číslo, jako v telefonu. Funguje mi to dobře, jsem spokojený.
DJarin
Journeyman
Možnosti
Děkuji. Zajdu do O2 a zkusím to.
0 Like
DJarin
Journeyman
Možnosti
Tak mě bylo v O2 řečeno, že podporují pouze Galaxy Watch 4 řady.. Pravděpodobně..
Je to možný??
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkouším vám to ověřit u O2, jen nevím, jak rychlé to bude. Asi až po víkendu. 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

DJarin
Journeyman
Možnosti
Děkuji, ale na 90% procent o2 podporují jen čtyřky. Hledál jsem na netu a vše tomu nasvědčuje. Ze všech operátorů mají zatím, nejlepší propojení Smart watch přes esim (duplicitní esim se stejným číslem, osobně vyzkoušeno na Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE).
Bohužel tahle situace mě nemile překvapila. 😔
0 Like
DJarin
Journeyman
Možnosti
Mám telefon Samsung S8 plus, ten bohužel nepodporuje esim, tudíž mám jen plastovou. A nevím, jak odebrat esim z hodinek. U operátora je stále vidět Galaxy čtyřky, přesto, že jsem je nuloval a po sléze zkoušel vložit přes Wearable do pětek.. Ani oni nevědí.
0 Like