Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Wearable s Galaxy Watch 5 pro lte, O2 esim

(Téma vytvořeno: 23-09-2022 12:08 AM)
417 Zobrazení
DJarin
Journeyman
Možnosti
Mám problém s nastavením, respektive přidání esim ve Wearable do Galaxy Watch 5 pro lte.
Už při Galaxy Watch4 Classic lte jsem měl stejný problém. Do teď jsem si myslel, že pomohlo odinstalovat Wearable a spárovat znovu hodinky. Bohužel to tak není, protože u 5ek to nejde.
U volby operátora v nastavení opera mě to píše 'ups něco se pokazilo, volejte....'
Ani v O2 nevědí a u Samsung servis také ne.
Mám hodinky za 13,000,-. které splňují bez esim to samé čp náramek za 1,500,-. Kvůli tomu je opravdu nemám. Několikrát jsem odinstalovat Wearable i hodinky do továrního. Jsem v koncích a dochází trpělivost. 
0 Like
16 Odpovědi
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Vrátil bych je pokud je to možné. Jinak reklamace. Už taky memám na některé výstřelky Samsungu náladu.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jen pro jistotu: ty hodinky jste koupil kde, u Samsungu, u O2 nebo ještě jinde? A váš operátor je přímo O2 nebo nějaký virtuál?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
DJarin
Journeyman
Možnosti
Můj operátor je O2. Hodinky jsem koupil před týdnem v ČR na Alze.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Je zde možnost, že vám Alza prodala hodinky, které nejsou určené pro český trh. Doporučuju Vám hodinky do 14 dnů vrátit a koupit je u operátora, se kterým je chcete používat, ve Vašem případě tedy u O2. To je obecně doporučovaný postup, se kterým je nejméně problémů. Bohužel, i když se operátoři tváří, že to tak není, eSIM není zdaleka dotažené k dokonalosti a většina operátorů si něco sem tam malinko upraví pro svoje potřeby a výsledkem jsou pak problémy.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

P.S: Ještě ověřte, že máte na Vašem čísle povolené VoLTE, bez něho to prý nefunguje. Nemám ověřeno.

0 Like
DJarin
Journeyman
Možnosti
Děkuji a zkusím to. Před tím mě to dělalo to samé u 4ek a to jsem měl hodinky od O2.
0 Like
DJarin
Journeyman
Možnosti
VoLTE mám v telefonu nastavené, je třeba to aktivovat i u esim?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

V hodinkách máte stejné číslo nebo jiné? Nastavuje se to i u operátora.

0 Like
DJarin
Journeyman
Možnosti
Mám stejné. Ještě mě napadlo a to mě vůbec nedošlo, telefon mám S8 plus, ale koupenou před 8 lety v Anglii, když jsem tam ještě žil. V tom případě by mě nešly předchozí čtyřky..
0 Like