Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Watch4 vs. Watch5

(Subiect creat la: 08-09-2022 10:57 PM)
307 Vizualizări
NCristi
Pioneer
Opțiuni
Salut, mă gândesc să achiziționez Galaxy Watch5 dar nu știu dacă merită cei aprox. 1300 de lei (ofertă Altex pentru varianta de 44mm) față de Watch4 (tot 44mm). Voi ce părere aveți? Care sunt diferențele considerabile dintre cele 2 și care merită ales? 
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Depinde doar de tine daca merita sau nu. Diferentele sunt la design, la baterie si la faptul ca 5 vine cu Cristal Safir iar 4 are doar Corning Gorilla Glass DX+.

Eu in sfarsit am revenit la Samsung de la Garmin pentru ca asteptam de mult un ceas cu cristal safir si in sfarsit a venit. 

Daca cele 3 lucruri mentionate de mine sunt importante pentru tine, atunci merita sa platesti diferenta de pret dintre cele doua.

Bafta in alegere si sa ne zici si noua ce hotarasti 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Depinde doar de tine daca merita sau nu. Diferentele sunt la design, la baterie si la faptul ca 5 vine cu Cristal Safir iar 4 are doar Corning Gorilla Glass DX+.

Eu in sfarsit am revenit la Samsung de la Garmin pentru ca asteptam de mult un ceas cu cristal safir si in sfarsit a venit. 

Daca cele 3 lucruri mentionate de mine sunt importante pentru tine, atunci merita sa platesti diferenta de pret dintre cele doua.

Bafta in alegere si sa ne zici si noua ce hotarasti 🙂

NCristi
Pioneer
Opțiuni
Mersi😉
David889
Hotshot
Opțiuni
Eu zic sa iei un watch 4 de 46mm lte si o sa fi multumit.
0 Aprecieri
LoudGaming
Pathfinder
Opțiuni
Parerea mea e ca diferente mari nu sunt,singura diferenta considerabila este faptul ca watch5 are un nou senzor pt temperatura,dar parerea mea este ca nu merita sa dai atatia bani doar pt un senzor,plus ca watch 5 are un massive downgrade fata de watch4 si anume eliminarea ramei rotative
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ar mai fi de menționat faptul că senzorul de temperatură nu este încă activ, trebuie să primească niște aprobări.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
gabriel9511
Voyager
Opțiuni
Vezi ca azi este watch 5 44mm pe la 1100 si ceva cu voucher altex