Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Watch Ultra vs Watch7

(Subiect creat la: 11-07-2024 09:03 AM)
225 Vizualizări
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
Exista vreo diferenta notabila intre Watch Ultra si Watch7 in afara de rama din titan si bateria mai mare?
13 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Watch Ultra are in plus fata de 7:
- baterie mai mare
- rezolutie mai buna a ecranului
- rezistenta mai buna IP, rezista la adancime mai mare sub apa comparativ cu Watch 7
- masoara max VO2
- urmareste HRV (Heart Rate Variability)
- urmareste schimbarile de greutate.

Cam astea ar fi cele mai importante in afara materialelor si designului. In plus, Samsung Health ofera mai multe info pe Watch Ultra

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
Iar watch7 nu are senzor de temperatura?
0 Aprecieri
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
Interesant, pt ca pe site apare ca are. Oricum nu este justificata diferenta de aproape 2000 de lei dintre cele 2 modele.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sorry, greseala mea, comparatia era cu Apple Watch... O sa actualizez si postul initial

Watch 7 are senzor de temperatura

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ba eu zic că, cam este justificată diferența! Ptr watch Ultra am înțeles că corpul acestuia este făcut din Titan plus acea "rezistenta " militară dacă o pot numi așa,
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
Da, dar si watch5 pro este facut tot din titan iar pretul de lansare a fost 450€(2300 ron).
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
L-am achiziționat și eu! Tot la precomandă când a fost lansat. Însă Watch 5 Pro a fost lansat acum „două generații”.
0 Aprecieri
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
Stiu, de asta am comparat pretul de lansare al celor 2 modele.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Oricum este o dif între watch 7 și watch U ( ca și specificații tehnice).
0 Aprecieri
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
Pai tocmai din acest motiv am creat aceasta postare. Eu in afara de rama din titan, o baterie mai mare si ecranul mai luminos nu am sesizat alte diferente. Poti sa notezi aici daca gasesti alte diferente.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

De fapt, mai corect ar fi să compari Galaxy Watch Ultra cu Galaxy Watch5 Pro și Galaxy Watch7 cu Galaxy Watch6.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
AlexSt3002
Pathfinder
Opțiuni
Corect si asta
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Uite aici un topic proaspăt publicat pe această temă - https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/ce-diferen%C8%9Be-sunt-%C3%AEntre-galaxy-watch-ultra-%...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!