Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Zgârieturi Samsung Galaxy Watch Ultra ? Titanul...cromul ?

(Subiect creat la: joi)
153 Vizualizări
George_GXM
Pioneer
Opțiuni
Vă salut. Am un Samsung Galaxy Watch Ultra și l-am folosit cu carcasă Ringke. Din prima zi l-am folosit cu carcasă și folie,șters cu lavetă microfibră de ochelari,după ce a fost suflat de praf.
Cu toate acestea,au apărut mici zgârieturi pe marginea cromată,vizibile pentru cei cu OCD.
Condiții absolut normale de utilizare.
Ați mai pățit ? Sau sunt eu prea atent la micile detalii ?
18 Răspunsuri
Ovidiudobrin
Explorer
Opțiuni
Salut eu l am purtat fără protecție și uite cum arata specific îl port de 7 luni
Ovidiudobrin
Explorer
Opțiuni
😊0ByrD8wGYX.jpg
George_GXM
Pioneer
Opțiuni
Eu sper că alea sunt scame...😅🤦‍♂️
Ovidiudobrin
Explorer
Opțiuni
Da scame
0 Aprecieri
Ovidiudobrin
Explorer
Opțiuni
În schimb brățară originala e tocita rău sa dus culoarea ...calitate slaba
3Merlin
Legend
Opțiuni
"Corect, dezordinea obsesiv-compulsivă (OCD, în engleză) sau, în forma consacrată și precisă în română, tulburarea obsesiv-compulsivă (TOC) — este o afecțiune psihică serioasă, nu doar o trăsătură de personalitate sau o „fixație” de care râdem la cafea. Este clasificată ca tulburare de anxietate, deși unele clasificări moderne o separă într-o categorie distinctă, împreună cu tulburări înrudite (de exemplu, tricotilomania sau dismorfia corporală).

Ce înseamnă concret TOC?

1. Obsesii – gânduri, imagini sau impulsuri intruzive, repetate și nedorite, care provoacă anxietate (ex: „Am uitat să închid aragazul și casa va arde”).

2. Compulsii – comportamente sau acte mentale repetitive, făcute pentru a reduce anxietatea sau a preveni un „dezastru” (ex: verificatul robinetului de 20 de ori).

■ Este esențial de știut că:
1) Persoana e, de obicei, conștientă de iraționalitatea gândurilor/actelor, dar nu se poate opri.
2) TOC poate consuma enorm de mult timp și energie, afectând viața profesională, socială și personală.

Nu este același lucru cu „perfecționismul” sau „nevoia de ordine”.
Dacă îți place să ții lucrurile aranjate, dar nu intri în panică dacă un pix e strâmb pe birou, n-ai TOC — ai bun simț estetic și organizatoric.

■ Cauze: Se crede că sunt implicați factori genetici, neurobiologici (un dezechilibru în serotonină) și factori de mediu (traume, educație rigidă etc.).

■ Tratament: Terapia cognitiv-comportamentală (în special ERP = Exposure and Response Prevention) și - în unele cazuri - medicamente (ISRS=Inhibitori Selectivi ai Recaptării Serotoninei).
E nevoie de perseverență și adesea de o abordare combinată."

Nu-ți face griji, dragă George... nu ești singur(ul afectat), în această comunitate.
🫠
George_GXM
Pioneer
Opțiuni
😂 Apreciez ...uneori cred că-s singurul..🙏
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Nu am Watch Ultra am avut Watch Pro tot din titan si a fost si el "victima" zgarieturilor. In schimb carcasa de otel a lui Watch6 Classic nu a dezamagit.
Sper daca zvonurile sunt adevarate si vom avea Watch8 Classic sa fie tot din otel.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Este foarte posibil să fi intrat praf între carcasa și ceas și așa să fi apărut acele zgârieturi.

Am acum un Watch 7 (din aluminiu), nu îl menajez deloc și nu are nimic. Am avut un Watch 4 Classic, din otel si este aproape impecabil și acum.
George_GXM
Pioneer
Opțiuni
Așa bănuiesc și eu,dar totuși când zici "titan" ...parcă ai avea niște pretenții 😂
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Titanul se zgârie relativ ușor. Marele lui avantaj nu este rezistența absolută ci rezistența raportată la greutate. Deci pretențiile nu sunt fondate 😁.
George_GXM
Pioneer
Opțiuni
Măcar prețul de achiziție,tot ai pretenții..nu e titanul,e prețul..nu e prețul,găsesc eu altceva 😅
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Prețul schimbă proprietățile fizice ale titanului? Mă îndoiesc. 🙂
Acele huse de multe ori fac mai mult rău pentru că dacă intră și doar puțin praf sub ele se transformă în hârtie abrazivă dacă nu sunt realizate bine. Același lucru l-au pățit mulți și cu telefoanele.
George_GXM
Pioneer
Opțiuni
Clar. Sunt total de acord cu tine. 😊
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
De când îl port, fără protecții...O16iQAQ1Je.jpg
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
De obicei se ameliorează cu aghiazmă de prună, sfințită de două ori la 60° și maturată în butoi de dud.😂😂😂
George_GXM
Pioneer
Opțiuni
😂😂😂
0 Aprecieri
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Calitate 😂
0 Aprecieri