Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Watch Ultra vs Garmin Epix pro

(Téma vytvořeno: 14-08-2024 01:36 PM)
607 Zobrazení
Vasa24
Pioneer
Možnosti

Ahoj, je tu někdo, kdo zkouší přejít z Garminu na samsung watch Ultry? Popřípadě nějaké postřehy ? Jestli již někdo přešel jak je spokojený , popřípadě co mu chybí? Díky za postřehy.

Galaxy S24 Ultra | Galaxy Buds3 Pro
23 Odpovědi
kVLK
Navigator
Možnosti
Prečo by to, pre pána jana, robil? Zvyčajne sa deje presne opačný postup, čo je aj môj prípad.
Sylvo007
Helping Hand
Možnosti
Aj mňa to s prepáčením "pobavilo"...
0 Like
Vasa24
Pioneer
Možnosti
No byl to spíš jen dotaz, čekal jsem že třeba Ultry budou posun k lepšímu 😀

0 Like
Sylvo007
Helping Hand
Možnosti
V čom konkrétne, pokiaľ sa to má týkať športu, o funkciách smart watch sa nepriem. Ale to je len pózerstvo. Už len názov Ultra je póza vo svete smarthodín... 🤔
A Amoled displej ani nehovorím, sa čudujem Garminu že do toho išiel, ale doba si to žiada. Garmin už tiež kupujú ľudia čo boli pešo najďalej 50 metrov od domu, na parkovisko do auta.
Vasa24
Pioneer
Možnosti
Jsem docela aktivní sportovec,ale Ultry jsem měl možnost vyzkoušet ,proto jsem se ptal na postřehy. Po pár dnech používání mám jasno 😀😉

Sylvo007
Helping Hand
Možnosti
Tak je rozhodnuté.. len k jednej veci, aby niekde na kopci nedošla baterka 😉
0 Like
hustodémon
Explorer
Možnosti
Přejít z garminu na Samsung nedoporučuji. Výdrž tragická, stále nějaké změny, úpravy , bugy. Budete litovat. Protože nechcete mít další starosti se zařízením, které nefunguje dle představ a slibů.
Já měl hodinky od Samsungu a nikdy víc. Nejhorší byla výdrž a pak neustále problémy s aktivitami. Nejvíc mě dokázalo vytočit, když x hodin jízdy na kole prostě zmizel... Bylo toho dost.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Vasa24 

Já jsem tedy po 4 letech na Garminech (F6X a F7X) zkusil Galaxy Watch - konkrétně model Ultra. Nemůžu tedy porovnat kvalitu AMOLEdu u Garimu a Samsungu, ale celkově zhodnotit rozdíly mezi systémem, výdrží a můžu. A po 14 dnech s GW Ultra zatím nemám jasný obraz, které hodinky zůstanou doma, každý model má něco...

fajnsnek2
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
základnou otázkou je či preferujete smart hodinky alebo šport tester. Mne osobne na MTB, beh, plávanie, fitnes stačia v pohode Galaxy watchky a skôr mi na Garmine či Sunto chýbali Smart funkcie. Čo sa týka batérie,tak ja toto nejak neriešim a skôr potom zabudnem nabiť hodinky ako keď nabíjam Galaxy watch každý tretí deň.