Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Watch 6 - velikost pásku

(Téma vytvořeno: 29-12-2023 11:02 AM)
519 Zobrazení
DopeCurly
Pioneer
Možnosti
Dobrý den/Ahoj,
mamka má nově Galaxy Watch 6 44mm, ale narazili jsme na problém, že i při nejmenší velikosti, kterou lze na pásku nastavit, hodinky dostatečně nepřiléhají a jsou příliš volné.
Řešil jste někdo, nebo znáte někoho, kdo řešil tenhle problém?
Zajímalo by mě, zda máte nějaké tipy, jak to řešit. Jestli nechat si pásek ještě o jednu dirku proděravět je ok, nebo se pak začne trhat. Nebo jestli Samsung má nějaký origo menší pásek, nebo naopak zda máte tip na neoriginální, ake ozkoušený, že drží?

Předtím měla Active 2 a tam pásek byl akorát.
Díky moc :smiling-face:
0 Like
7 Odpovědi
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Velikost osy je pro všechny modely stejný - tj. 20mm.

Nicméně menší modely (GW6 40mm a GW6 Classic 43mm) mají v balení pásky S/M, zatímco ty větší (GW6 44mm a GW6 Classic 47mm) mají příbalenu velikost M/L.

Předpokládám, že problém bude právě tam - podívejte se na originál pásek a bude tam vyraženo S/M, nebo M/L (na kusu bez spony).

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
DopeCurly
Pioneer
Možnosti
Měl sem za to, že tohle se přestalo rozdělovat, protože když jsem dříve hledal pásek náhradní, všude bylo jen že univerzál už.
Ale mrknu na to, děkuju 🙏🏻
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Ahoj, ne, originál Samsung řemínky jsou opravdu rozdělené podle délky na kratší S/M a delší M/L. Rozteč upnutí k hodinkám je stejná a to 20 mm.

Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
K GW6 klasik jsem dostal ještě asi 5 různých pásků z Temu (si připadám už jak chodící reklama na ten krám ale za málo peněz velký výběr) a můžu říct že zpracování luxusní dělají různý pružná guma, kožený, kovový, silikonový, textilní některé se jen přetáhnou přes ruku je tam hezkej výběr cena pásku do 100kc + pošta zdarma. Překvapilo mě že rakosnici delaji i kovové části jak je v tom ta tyčka na zacvaknutí. Dva zrovna ty silikonové jsou mi malé mám namakany ruce ani poslední dírka mi nestačila. Takže pro mamku by třeba byly super.
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Pro mamku by byl určitě ideální tenhle je to gumový "náramek" po nasazení stačí přitáhnout :winking-face: 20231229_154453_1000021798_1703861096.jpg20231229_154439_1000021797_1703861081.jpg
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Já jsem dostal k vánocům na GW4 orig. Samsung řemínek s magnetickou přezkou, který se standardně dodává s GW5 Pro a ten je plně nastavitelný dle obvodu zápěstí. Dodáván ale také ve dvou velikostech S/M a M/L.

Eazy
Big Cheese
Možnosti
Není zač, mrkněte na řemínek. A kdybyste nenašel, tak přímo na krabičce na zadní části je i rozměr zápěstí.

Ale jsem přesvědčen, že vaše větší verze (44mm) bude mít M/L.

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring