Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Watch 4

(Téma vytvořeno: 07-07-2024 06:00 PM)
194 Zobrazení
Bafuna
Explorer
Možnosti
Ahoj! Mám watch 4 a už mi odchází baterka. Nevydrží pomalu ani den...
Mám teda všechno zaplý (notifikace z mobilu, GPS, měření kyslíku, prostě režim smartwatch), ale jinak s nimi nic nedělám, na zprávy odepisuji přes mobil a baterka skoro ko.
Vyplatí se vyměnit baterku za novou? Kolik to stojí? Nebo by je šlo rootnout? Přemýšlím i o nových hodinkách, ale asi už bych samsungový nechtěla. V tom případě byste doporučily jaký? Aby fungovaly s mojí s24+. 
Díky za odpovědi 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Bafuna 

no Watch4 zrovna nezářily velkou výdrží ani jako nové. Výměnou baterie docílíte určitě lepší výdrže než nyní, ale nečekejte + 2 dny. Co se týče případné výměny baterie v hodinkách určitě doporučuji oficiální servis.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Bafuna 

no Watch4 zrovna nezářily velkou výdrží ani jako nové. Výměnou baterie docílíte určitě lepší výdrže než nyní, ale nečekejte + 2 dny. Co se týče případné výměny baterie v hodinkách určitě doporučuji oficiální servis.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň,vymena bateria v servise Vás víde cena novej batérie 20e,robotka aj s batériou- dokopy 69 eur.A ak by som Vam mohol samozrejme doporučit vymenu watchov,asi,tak nové watchy-7,ktoré budú predstavené 10.7.na Galaxy unpackede.😉1720369177380.jpg1720369177403.jpg
Burak987_
Explorer
Možnosti
Já bych počkal na Watch7 a určitě Samsung zase bude dávat nějaký trade in nebo cashback, když jim dáte svoje watch4. :smiling-face:
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, počkejte do středečního Unpacked a uvidíte, zda-li bude nějaká akce na GW7 a tedy pak můžete dát svoje GW4 do výkupu...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
pindruše
Apprentice
Možnosti
Zkuste dát hodinky do továrního nastavení, nebo resetovat, mě to pomohlo.
0 Like