Salut. Poți folosi "smart switch" dacă vrei să faci backup, sau le copiezi din aplicația "Fișierele mele" (My Files). Galeria foto nu vede stick-ul. PS. Întotdeauna să le copiezi întâi, și apoi după ce verifici că sunt pe stick și sunt ok, le ștergi din telefon. Nu muta direct niciodată, să nu ai surprize.
Poti folosi un adaptor USB (OTG) type C Ex https://www.emag.ro/adaptor-usb-3-0-otg-type-c-wieysdoo-gri-phyc-136/pd/DFX64TYBM🙂 Altă metodă "rapidă" de transferuri prin Wi-Fi ar mai fi dacă ai acces la un laptop/PC faci un folder undeva în pc și îl "share-uiesti" în rețea. Apoi de pe telefon te duci la my files (sau instalezi o aplicație de management transferuri) și la network storage ii dai adăugare network storage smb v2/3 (si dacă ai configurat corect acel folder în pc ar trebuie să fie vizibil și (la alegere cu parolă sau nu) fiind doar un singur folder și dacă nu ai mulți utilizatori, poți să-l lași fără parola. Mai ales dacă ai un router gigabit ai viteză la transferuri.
Uite ce stick folosesc eu ! Fără formatare, așa cum vine din fabricație, aplicația nativă My Files, Google Files sau File Manager +. Acestea le folosesc eu.